Un om primește în fiecare zi câte o PÂINE proaspătă, pe care o mănâncă cu poftă. Într-o zi dintr-un motiv anume nu a reușit să se atingă de ea. Ziua următoare a primit încă o pâine proaspătă. Avea acum 2 pâini. Pe care să o mănânce? A ales să o mănânce pe cea veche, de ieri, pentru că nu voia să risipească. Însă în următoarea zi povestea s-a repetat. În zilele următoare la fel. Și pentru că nu voia să piardă ceva, continua să mănânce în fiecare zi pâine veche de 1 zi. Sau poate la un moment dat, chiar de 2 zile sau mai mult.

Îți sună cunoscut? Oare nu pățim cu toții la fel și în ceea ce privește INFORMAȚIA? Informația este pâinea unei firme. Dacă o firmă are suficient personal să proceseze trecutul înseamnă că are suficient personal să proceseze PREZENTUL. Trebuie să-și facă doar curaj să sară în prezent. Gaura din trecut neprocesată se poate închide cu ușurință în câteva ore suplimentare sau în week-end. Sau poate chiar nu contează. Ce contează cu adevărat este să prinzi PREZENTUL. Nu mai amâna. Începe să te ocupi ACUM de ziua de AZI.

SoftTransport este construit pentru AZI. Încearcă-l. Vei face ECONOMII care te vor surprinde și pe tine. Și va avea alt gust!

Introduceţi un comentariu