Nimeni n-a ridicat vreodată vreo statuie în memoria cuiva care s-a mulțumit să nu schimbe nimic. (Jules Ellinger)

Știri Soft-Transport

Reducere 10% la aplicația Soft-Transport

Data: 09/05/2024 11:26, Creat de: Jakab Aliz

Stimați transportatori,

 

Dacă v-ați gândit să implementați o soluţie software pentru afacerea dumneavoastră, mai ales în contextul digitalizării accelerate și a e-facturii, nu pierdeți reducerea de 10% pe care o oferim la toate pachetele de preț, pe perioada lunii mai 2024.

Cu atât mai mult cu cât de acest discount veți beneficia la fiecare reînnoire a licenței, în baza garanției de preț !

Soft-Transport este o aplicație pentru gestionarea flotelor de vehicule și a operațiunilor de transport. Indiferent dacă sunteți o firmă de transport mică sau mare, Soft-Transport vă poate ajuta să economisiți timp și bani, să reduceți costurile și să îmbunătățiți eficiența întregii activități.

Despre pachete și prețuri ale aplicației Soft Transport, găsiți mai multe detalii la: 
https://www.soft-transport.com/pricing.php   sau la telefon 0756-777714.Cu stimă, 
Ioana Csengeri
www.euload.com
www.soft-transport.ro
www.facebook.com/groups/infotransportatori/
PRO TRANS - canal de informare / comunicare transportatori
Euload, Prieteni ai transportatorilor

Reducere 10% la aplicația Soft-Transport

O nouă versiune Soft-Transport !

Data: 21/12/2023 10:33, Creat de: Jakab Aliz

Dragi prieteni,

Azi, 21 Decembrie 2023, lansăm versiunea 29 a aplicației noastre SOFT-TRANSPORT !


Noutățile pe care această nouă versiune le aduce sunt:
1. E-factura

2. Implementare Clasa CO2 la calculul taxelor de drum

3. Integrare platforma Wialon

 

Vă dorim cu această ocazie multă sănătate, prosperitate și împlinirea tuturor dorințelor !

 

Sărbători fericite !

Cu multumiri,
Ioana Csengeri
www.euload.com
www.soft-transport.ro
https://www.facebook.com/groups/infotransportatori/
PRO TRANS - canal de informare / comunicare transportatori
C
omunitatea Euload & Soft-Transport
Euload, Prieteni ai transportatorilor

O nouă versiune Soft-Transport !

Lansăm versiunea 28 a programului Soft-Transport

Data: 31/07/2023 08:00, Creat de: Jakab Aliz

Dragi prieteni,

 

Azi, 31 Iulie 2023, lansăm o nouă versiune a aplicației noastre SOFT-TRANSPORT !
 

Versiunea 28, o versiune mult așteptată, cu multe noutăți și îmbunătățiri atât pe partea de comunicare automată cu șoferii și clienții, cu noutăți pe partea de deconturi curse, pe partea de mentenanță, etc.

După o foarte scurtă vacanță, vom începe dezvoltarea versiunii următoare – avem deja câteva proiecte ambițioase planificate!
 

Noutățile pe care această nouă versiune le aduce le găsiți la finalul acestui email.

Să aveți în continuare o vară cu soare, în care să prindeți putere și elan, pentru a vă împlini apoi planurile și, de ce nu, visele !Dezvoltari Noi în Versiunea 28:

1. Notificări automate către clienți și la alte tipuri de puncte, decât cele de Încărcare/Descărcare (deja implementate). Posibilitatea de a încărca/transmite automat din contul de șofer și alte tipuri de fișiere, decât CMR-uri (deja implementate), la punctele de Încărcare/ Descărcare.

2. Pe lângă Situația Schimburilor de Ulei si a Reviziilor, s-a prevăzut posibilitatea de a defini de către utilizatori, noi si oricâte alte situații cu privire la Mentenantă, de exemplu pentru Senzor Noxe,

Schimb Filtru Aer, Spalat Filtru Particule, Baterii, Schimb ulei cutie de viteza, etc. . La definirea acestor noi aspecte tehnice care se urmăresc se poate defini intervalul de timp sau de KM după care este necesară schimbarea sau mentenanța.

3. O secțiune nouă, dedicată Decontului cursei/grupajului, care pe lângă pagina deja existentă Centru Profit/Comandă vine să completeze evidența și analiza costurilor si a profitabilității unei curse/grupaj, practic la orice moment în derularea acesteia – după primirea comenzii, după facturare, după înregistrarea costurilor efective, atunci când se dorește sau este nevoie. Aceste deconturi se pot salva.

Această secțiune e interconectată cu alte secțiuni, de exemplu cu facturarea, dispeceratul și este formată din 3 pagini distincte:

Alocare Achiziție pentru o Comandă sau Vice-Versa

Calcul și Salvare Deconturi pentru Comenzi/Grupaje

Centralizator Deconturi Salvate pentru Comenzi/Grupaje

4. Secțiunea referitoare la planificatorul de rute Here Maps, integrat în aplicație, a fost refăcută în totalitate, trecând la ultima generatie a Here Maps. Pe lângă plusurile aduse de către Here Maps în sine, s-au făcut mai multe îmbunătățiri și pe partea de integrare în Soft-Transport.

Lansăm versiunea 28 a programului Soft-Transport

Superconectare cu Soft-Transport Digital+

Data: 13/02/2023 22:52, Creat de: Ioana Csengeri

Lansăm o nouă ofertă, de data aceasta cu Licență Permanentă, care asigură o conectivitate și o digitalizare maximă a activității de transport, pe întreg fluxul informațional și cu toți potențialii beneficiari: Departamente si Angajați proprii, Clienti, Furnizori, Subcontractori, Platforme guvernamentale.

 - funcționalitate completă : ERP, CRM, TMS, IoT. Funcționalități specifice transportului (TMS – Transport Management System), integrate cu functionalități de tip CRM (Customer Relationship Management) si IoT (internet of things), într-o aplicație de tip ERP (Enterprise Resource Planning).

 - Conectare în timp real între angajații dvs. (șoferi, dispeceri, manageri, personal din alte departamente), automatizarea fluxului informational

 - Conectare și comunicare în timp real cu clienții și subcontractorii dvs. (număr nelimitat de utilizatori pentru partenerii dvs.)

 - Transfer automat documente / Partajare documente electronice cu clienții dumneavoastră

 - Conectare automată cu platformele digitale guvernamentale ca e-factura și e-transport

 - Suport în vederea interconectării aplicației cu dispozitivele dvs. telematice prin API-ul furnizorului dvs. de telematic

Este o soluție Web-Based, care se pretează atât la găzduire în cloud, cât și la server on premise. Clientul este cel care va decide care e varianta pe care o dorește. Clientul deține și administrează serverul, instalează update-urile. Dacă clientul dorește îi putem oferi și servicii de găzduire în cloud, în schimbul unui abonament anual. De asemenea, în baza unui abonament se poate activa un Plan anual de asistență clienți și noi versiuni.

 


Lansăm versiunea 27 a programului Soft-Transport

Data: 12/12/2022 12:01, Creat de: Jakab Aliz

Dragi prieteni,


Astăzi lansăm o nouă versiune a aplicației SOFT-TRANSPORT !

Versiunea 27, o versiune dedicată detașării transnaționale a șoferilor.

Această versiune reușeste să rezolve, zicem noi, provocările aduse de prevederile Pachetului de Mobilitate și de modificările legislative naționale din ultimul an.

Modulul dedicat Detașării Transnaționale, prezintă următoarele capabilități:

 • Delimitarea clară, pe perioada deplasării, a situațiilor de detașare de cele de delegare

 • Compararea – suprapunerea pe calendar a acestor perioade – cu

  • a). punctele de încărcare/descărcare și alte puncte relevante ale comenzii de transport

  • b). punctele din cardul tahograf al șoferului referitor la începere program/ intrare la frontieră

 • Ajustarea la nevoie, cu ușurință, direct pe calendar, a perioadelor de detașare conform informațiilor din comenzi și de pe cardul tahograf al șoferului

 • Tratarea concomitentă (calcularea perioadelor și a îndemnizației) și pentru situațiile în care șoferul se află în delegare, atât în străinătate (extern), cât și intern

 • Flexibilitate în stabilirea nivelului de îndemnizație de detașare transnațională, îndemnizației cu titlu de compensare cheltuieli de masă pe perioada detașării, a îndemnizației de delegare- la nivel de compartiment.

 • Stabilirea cu ușurință a nivelului minim al Îndemnizației de detașare de acordat, pentru fiecare țară, prin comparație cu Remunerația Minimă Solicitată conform Pachetului de Mobilitate. Verificarea cu ușurință a ajustărilor lunare necesare și tipărirea informării șoferilor, cerută de legislație.

 • Posibilitatea de a introduce valorile negociate individual, cum ar fi salariul de bază brut, îndemnizația minimă/zi la extern , respectiv îndemnizația minimă /zi la intern.

 • Calculul îndemnizației de detașare minim acordate, îndemnizației cu titlu de compensare cheltuieli de masă pe perioada detașării, a îndemnizației de delegare pe perioada deplasării.

 • Flexibilitate în alegerea timpului considerat lucrat conform tahograf: conducere, alte munci, disponibilitate (la nevoie). Posibilitatea tipăririi unui raport tahograf strict pe perioadele de detașare.

 • Calculul unui timp lucrat estimat, bazat pe km rulați și numărul de încărcări , descărcări, pentru a putea identifica eventualele manipulări ale șoferilor în spectrul alte munci și/sau disponibilitate.

 • Calculul totalului lunar al tuturor îndemnizațiilor aferente deplasărilor și compararea acestora cu nivelul cerut de compartiment, respectiv cu nivelul negociat individual.

 • Calculul valorilor maxim deductibile atât în funcție de plafonul de 2.5 ori nivelul indemnizației stabilite pentru bugetari, cât și a plafonului lunar în funcție de 3*(salariul de bază/număr zile lucrătoare) *nr.zile deplasare.

 • Posibilitatea de a vizualiza concomitent, ca o recapitulație, nivelul îndemnizației conform negocierii la nivel de compartiment și/sau individual, cât și a plafoanelor impuse de Pachetul de Mobilitate și Codul Fiscal.

 • Posibilitatea de a acorda o îndemnizație de detașare suplimentară, dacă acest lucru se dorește.

 • Tipărirea documentelor solicitate de controalele IMI.

 • Tipărirea ordinelor de deplasare și evidența acestora.

Cu speranță și încredere în soluții la problemele pe care le întâmpinăm ca și transportatori, vă dorim Sărbători de Crăciun binecuvântate și un An Nou Fericit și Rodnic !

Lansăm versiunea 27 a programului Soft-Transport

La mulți ani Soft-Transport !

Data: 17/10/2022 09:30, Creat de: Jakab Aliz

Azi e o zi specială pentru Soft-Transport ! Împlinește 8 ani de la lansare ! 8 ani în care a crescut și dezvoltat, devenind o aplicație matură  și complexă, dublată de o mare ușurință și flexibilitate în utilizare.
Pășim într-o nouă etapă cu încredere, cu multă poftă de inovare, și planuri ambițioase.

Vă invităm să fiți alături de noi, ca și clienți, ca și susținători, ca și prieteni !
La multi ani, Soft-Transport !

La mulți ani Soft-Transport !

Lansăm versiunea 26 a programului Soft-Transport

Data: 01/06/2022 09:02, Creat de: Jakab Aliz

Dragi prieteni,

Azi, 1 Iunie 2022, lansăm o nouă versiune a aplicației noastre SOFT-TRANSPORT !

Versiunea 26, o versiune cu multe îmbunătățiri , dar și cu multe noutăți.

Această versiune are în spate o muncă de un an de zile. Ea s-a împlinit exact azi, 1 Iunie 2022, când Euload sărbătorește 16 ani de la lansare.

Ce dar mai frumos puteam primi decât satisfacția lucrului muncit, bine-făcut și zicem noi, folositor !

Noutățile pe care această nouă versiune le aduce le găsiți mai jos.

Cum detaliez și mai jos, ne auzim curând pe tema detașării !

Să aveți o zi cu soare !


Dezvoltari Noi în Versiunea 26:

 1. Secțiunea Grupaje a fost dezvoltată semnificativ, adăugându-se pagini noi :

  1. Ruta Grupaje

   Centru Profit / Grupaje

   Taxe Grupaje

  Aceste funcționalități, deși existente în versiunile precedente, beneficiază prin aceste pagini noi de o mai clară delimitare și interpretare a indicatorilor de profitabilitate pe grupaj, indiferent de complexitatea grupajelor, și de gradul de implicare a subcontractorilor în realizarea acestora. S-au adăugat indicatori noi și pe pagina Rezumate Grupaj.

  Cireașa de pe tortul Grupajelor, zicem noi, este pagina de sinteză a analizei rentabilității acestora Centru Profit/ Grupaje – spectaculoasă prin viteza cu care obțineti printr-un click atâția parametri și indicatori relevanți.

  2. Secțiunea pentru Subcontractori a fost de asemenea dezvoltată semnificativ, pe de o parte adăugându-se o nouă pagină:

  Ruta Subcontractori

  Această pagină conține, tabelar, pentru fiecare comandă subcontractor și KM rută conform Here Maps, Total Cost Taxe Drum fără TVA (conf. HERE Maps) pentru ruta subcontractor.

  Pe această pagină se poate și genera sau modifica Ruta pentru Comanda Subcontractor. Mai mult, Km Planificati ai rutei pot fi preluați automat, dacă se dorește, prin machetă, în Nota de Calcul pentru subcontractor.

  Pe pagina Comenzi Subcontractori s-au adăugat mai multe filtre, o coloană cu Facturile Comenzilor Clienti aferente, precum și posibilitatea de a transmite automat comenzile/contractele subcontractori prin email.

  Îmbunătățiri au fost aduse pe pagina Macheta Contracte Subcontractori din contul de administrare și pe pagina Comenzi din meniul dispecerilor, la generarea comenzii/contractului cu subcontractorul.

  3. Pagina Productivitate (Săptămânală) Clienți este o sinteză comparativă a productivității în KM la nivelul tuturor clienților contractuali (definiți ca atare în baza de date Parteneri), având calculați pentru fiecare săptămână Total Km, Media Km/30zile, și Nr. Camioane Vituale.

  Evoluția productivității săptămânale a clienților contractuali ia în considerare înregistrările de kilometraj ale autovehiculelor din baza de date, așa cum sunt acestea vizibile pe pagina Lista KM Bord sau Centralizator Km Bord, dar și Km bord înregistrați la punctele de încărcare/descărcare din comenzile de transport.

  Foarte important este că indicatorii sunt calculați aproape la zi, adică până la finalul ultimei săptămâni încheiate, săptămâna fiind considerată de Luni până Duminică.

   4. Raport Tehnic Extins (truck.trailer.summary.php) – o pagină de sinteză, care cuprinde într-un singur raport al unui camion (autovehicul) sau remorcă, generat pentru o anumită perioadă – toate informațiile importante din punct de vedere tehnic, înregistrate în alte secțiuni ale aplicației, și anume: detaliile cuprinse în Fișa vehiculului (date de identificare, parametri tehnici, valabilități documente) la momentul generării, Situații mentenanță (schimb ulei, revizii), Referate Tehnice, Achiziții și Bonuri de consum pentru acel vehicul, în perioada specificată, Intervențiile service, Devizele de lucrări, Situații Anvelope, Inventar.

   Raportul se poate întocmi pentru toate secțiunile (capitolele enumerate) sau doar pentru cele pe care utilizatorul le dorește.

   5. Primii pași (scheletul/baza) pentru implementarea noilor reguli cu privire la detașare, implementare care are în vedere calcularea Îndemnizațiilor de Detașare și Delegare și întocmirea documentelor și rapoartelor referitoare la detașare, care vor fi finalizate în aproximativ o lună, într-o versiune următoare.

   În acest sens s-a adăugat în Fișa Angajatului două noi rubrici legate de Seria Cardului Tahograf și Numărul Permisului de Conducere, socilitate de platforma IMI. S-au adăugat de asemenea două noi tipuri de puncte comandă dedicate detașării: Intrare la Frontieră (Sit. Detașare), respectiv Iesire la Frontieră (Sit. Detașare). În partea de administrare s-a adăugat si o variabilă care permite specificarea punctelor de Intrare/Iesire din detașare.

   Pentru cei care dețin deja o licență de Soft-Transport, adăugarea punctelor legate de detașare se va face din partea de administrare cu ajutorul unui ghid separat pe care îl vom întocmi și o să-l trimitem, împreună cu câteva considerente legate de înregistrarea și evidența detașării.

    

   Lansăm versiunea 26 a programului Soft-Transport

   Lansam versiunea 25 a programului Soft-Transport

   Data: 25/02/2021 09:19, Creat de: Ioana Csengeri

   Dragi prieteni,

   Bine v-am regăsit!

   Azi, 25 februarie 2021 lansăm versiunea 25 a programului Soft-Transport. O versiune care vine cu câteva idei / dezvoltări noi, utile și necesare în acest context tulbure pe care îl traversăm.

   Iată principalele noutăți pe care le aduce versiunea 25:
    

   1. Preluare automată comenzi Timocom (integrare Timocom API ).
   În acest sens orice client de-al dumneavostră care folosește Timocom pentru a genera comenzi de transport vă poate trimite comanda folosind ID-ul dumneavoastră Timocom. Comanda trimisă va fi vizibilă pe pagina Comenzi Timocom din aplicația Soft-Transport. Ea se poate vizualiza pe această pagină, accepta și salva apoi sub forma unei comenzi Soft-Transport.
    

   2. Interfațarea cu sistemul telematic Easy Track

   Prevede următoarele funcționalități:

   - Vizualizarea camioanelor pe harta Google, cu filtrare pe dispecer, client, etc.(pagina Telematic)

   - Poziționarea curentă a camionului pe ruta planificată (pentru Dispeceri) - atât pentru hărțile HERE , cât și Google

   - Preluarea automată a tipului de punct Poziție currentă a camionului (pentru Dispeceri)

   3. O nouă secțiune dedicată preluării și centralizării Kilometrajelor de la bordul mașinilor.

   Conducerea unei evidențe a kilometrilor de la bordul vehiculelor e cea mai rapidă metodă și cea mai simplă în același timp pentru a avea o oglindă clară a productivității camioanelor, încă înainte de închiderea comenzilor, a săptămânii, a lunii, etc,

   Posibilitatea de a filtra aceste informații după client, dispecer, compartiment e extrem de utilă în acest context economic, când există fluctuații mari în piață.

   Culegerea informațiilor se poate face atât prin intermediul șoferilor (foarte simplu pentru cei care folosesc conturile pentru șoferi), cât și automat, în cazul în care aveți abonamente la sistemele telematice integrate în Soft-Transport (WebEye, SafeFleet sau Frotcom sau cele ale producătorilor Mercedes-Benz (FleetBoard),  Scania (Scania Fleet Management), Volvo (Dynafleet) și Renault (Optifleet)).
    

   4. Controlul costurilor cu trecerile de pod din Danemarca și Suedia.

   Binențeles că acest control se poate extinde și pentru alte poduri/tunele/ferry unde transportatorul este cel care plătește, iar clientul rambursează aceste costuri, într-un anumit procent sau într-o sumă fixă agreată de cele 2 părți, care poate să difere de costul real al traversării.

   Pentru acest demers a fost adaptată pagina Lista Rezervări, unde s-a adăugat o coloană pentru Valoare Beneficiar, care se completează cu valoarea rambursată de client. Valoare Furnizor se completează, ca și până acum cu valoare de pe factura furnizorului, prin acest lucru verificându-se dacă factura furnizorului e bine întocmită – adică nu conține mai multe treceri decât e cazul, tariful aplicat e cel corect. Comparând valoarea beneficiar cu valoarea furnizor, putem aprecia dacă clientul a rambursat costul în cuantumul convenit.

   Apreciem ca foarte utilă această abordare, lipsa controlului generând pierderi financiare însemnate!


   În speranța că v-am captat interesul, vă transmitem gândurile noastre de prietenie, urându-vă o primăvară frumoasă, cu zile senine și cât mai puține probleme !

    

   Lansam versiunea 25 a programului Soft-Transport

   Lansăm versiunea 24 a programului Soft-Transport

   Data: 29/10/2020 10:59, Creat de: Jakab Aliz

    

   Dragi prieteni,

   Bine v-am regăsit!

   Azi, 29 octombrie 2020 lansăm versiunea 24 a programului Soft-Transport. O versiune, care printre altele, ar trebui să-i facă fericiți și pe clienții clienților noștri :) !

   Dacă doriți mai multe detalii sau ați vrea o prezentare live, de la distanță, ne puteți contacta oricând. 

   Informații cu privire la aplicație, funcționalitate, acoperire, tipuri de licență și prețuri găsiți și pe website-ul acesteia la www.soft-transport.ro . 

   Iată principalele noutăți pe care le aduce versiunea 24:


   1. Tipul de cont Client, astfel se pot defini utilizatori pentru clienți, care în baza unei parole se vor putea conecta la sistemul dumneavoastră, având la dispoziție o pagină Telematic dedicată clienților, prin care pot vizualiza poziția pe hartă a camioanelor din comenzile în curs de execuție la clientul respectiv.

   Meniul / Pagina pentru Clienți poate fi vizualizată atât în limba română, cât și în limba engleză.

   Clientul, pe lângă pozițiile curente pe hartă a camioanelor care lucrează pentru el, are posibilitatea să vadă și Punctele Comenzii (fără poziții), Ruta (traseul) salvat de dispecer și CMR- urile, pentru comenzile active (în curs de execuție) sau finalizate recent, în ultimele 7 zile. Pagina este dotată și cu o zonă de filtre pentru o căutare după mai multe criterii.

   Această nouă dezvoltare oferă mai mult clienților din ceea ce este relevant pentru ei (față de subconturile pe platformele telematice), cu mai puțin efort din partea noastră (nu mai este nevoie să scoți un camion sau să adaugi unul, pentru ca clientul să aibă acces la pozițiile tuturor camioanelor care îl interesează, acest lucru se face automat prin corelarea cu comenzile).

    

   2. Interfațarea cu Renault Optifleet

   Optifleet reprezintă aplicația telematică dezvoltată de producătorul autovehiculelor marca Renault.

   Interfațarea (integrarea) cu Renaul Optifleet s-a făcut pentru noua versiune API a Optifleet.

   Ea prevede în acest moment următoarele funcționalități:

   - Vizualizarea camioanelor pe harta Google, cu filtrare pe dispecer, client, etc.(pagina Telematic)

   - Poziționarea curentă a camionului pe ruta planificată (pentru Dispeceri) - atât pentru hărțile HERE , cât și Google

   - Preluarea automată a tipului de punct Poziție currentă a camionului (pentru Dispeceri)

   - Citire Kilometraj bord de la distanță și înregistrarea automată în punctele comenzii (pentru Dispeceri)


   3. Pe pagina Telematic, pe lângă camioanele angrenate în comenzi active, sunt afișate și mărfurile din comenzile planificate (în avans) care încă nu au alocată o resursă pentru execuție.

   Balonasele care indică mărfurile sunt de culoare portocalie, iar pe eticheta balonașelor apare numărul de inmatriculare al camionului pentru care sunt planificate comenzile respective. Dacă comanda nu are nici măcar camion planificat, deoarece încă nu se știu detalii despre cine va executa acea comandă, pe eticheta balonașului va fi afișat numele clientului și ID-ul comenzii din sistem.

   Cu speranța că această versiune va reprezenta un pas înainte în procesul de digitalizare accelerată a activității noastre de zi zu zi, vă transmitem gândurile noastre de prietenie.

    

    

   Lansăm versiunea 24 a programului Soft-Transport

   O noua versiune a Soft-Transport, un pas important catre viitor !

   Data: 19/06/2020 12:07, Creat de: Jakab Aliz

   Azi, 19 iunie 2020 lansăm versiunea 23 a programului Soft-Transport, prima versiune din acest an greu încercat, versiune care continuă procesul de dezvoltare și îmbunătățire a aplicației noastre.
    

   Iată principalele DEZVOLTĂRI NOI în versiunea 23:

   1. Interfața aplicației a fost tradusă în limba engleză, astfel aplicația poate fi folosită în cadrul aceleiași firme atât în limba română, cât și în limba engleză.

   2. Pentru a ușura și flexibiliza utilizarea aplicației s-a introdus și noțiunea de Pagini (Rubrici) Favorite.

   1. În ce privește hărțile Here am implementat o versiune (platformă nouă), cu o rutare pe România mult îmbunătățită, în urma eforturilor comune ale Euload și Here.

   2. Transmiterea CMR-urilor înregistrate în sistem pentru o anumită comandă, prin e-mail la client, în mod automat, fără a mai fi nevoie de descărcarea fișierelor pe calculator și atașare manuală la e-mail.

   3. Procedura de Update s-a simplificat foarte mult, așa încât instalarea unei noi versiuni să fie foarte simplă și accesibilă fără cunoștințe deosebite de IT.


   Dacă doriți mai multe detalii sau ați vrea o prezentare live, de la distanță, ne puteți contacta oricând. 

   Informații cu privire la aplicație, funcționalitate, acoperire, tipuri de licență și prețuri găsiți și pe website-ul acesteia la www.soft-transport.ro .

    

   O noua versiune a Soft-Transport, un pas important catre viitor !

   O noua versiune de Sarbatori a aplicatiei Soft-Transport !

   Data: 19/12/2019 09:48, Creat de: Jakab Aliz

   Dragi prieteni,

   Bine v-am regăsit!

   Astăzi, 19 decembrie 2019 lansăm versiunea 22 a programului Soft-Transport, o versiune de Sărbători, care continuă trendul dezvoltării aplicației noastre către Automatizare și transmitere informații în Timp Real.

   Dacă doriți mai multe detalii sau ați vrea o prezentare live, de la distanță, ne puteți contacta oricând. 

   Informații cu privire la aplicație, funcționalitate, acoperire, tipuri de licență și prețuri găsiți și pe website-ul acesteia la www.soft-transport.ro .
    

   LISTA DE DEZVOLTĂRI NOI în versiunea 22:

   1. Integrare Dynafleet (Volvo) pentru citire automată poziție (locație), Km bord, nivel rezervor

   Integrarea s-a făcut pentru noua versiune API a Dynafleet.

   S-a realizat interfațarea aplicației Soft-Transport cu portalul constructorului camioanelor Volvo (Dynafleet), la fel cum s-a realizat în versiunile anterioare pentru FleetBoard (Mercedes) si Scania Fleet Management pentru mărcile Scania.

    

   2. Automatizare încărcare și transmitere CMR în Real Time de la șoferi către dispeceri și clienți deopotrivă.

   Evident că se pot alege clienții pentru care doriți această facilitate, cât și faptul dacă doriți ca CMR-ul să fie transmis (ca și poză) și după încărcare sau doar la terminarea descărcării.

   Această facilitate este valabilă și pentru șoferii subcontractorilor, casele de expediție fiind poate marile beneficiare ale acestei facilități, tot fluxul documentelor de transport (CMR-uri) realizându-se automat, pe lanțul Subcontractor- Client – Clientul Clientului !

   Pentru cărăuși, economisește timp cu gestionarea CMR-urilor, clientul este mulțumit obținând POD (proof of delivery) în timp real, iar pentru dispeceri elimină orice dubii sau neclarități cu privire la marfă.
    

   3. O nouă secțiune Informații Utile , care reprezintă, pe scurt, un afișier electronic, sau un dosar cu informații electronic, disponibil tuturor utilizatorilor aplicației din firma d-voastră (șoferi, dispeceri, personal TESA).

   Această secțiune cuprinde 2 pagini, una de control cu drepturi de adăugare/modificare informație și o altă pagină de vizualizare/căutare informații.

   Mă gândesc că multora dintre dumneavoastră vi s-a întâmplat să informați șoferii sau personalul de la birou prin SMS-uri, hârtii, etc., și după o vreme să constatați că nu mai știu, sau personalul nou angajat nu a fost instruit, sau să nu mai găsiți materialele mai vechi pe care le căutați.

   Ei bine, acesta este rolul noii secțiuni, de a avea o bibliotecă electronică centrală, disponibilă tuturor, cu toate informațiile pe care dumneavoastră le considerați utile la nivel de firmă.

   În plus, în această bibliotecă, informațiile pot fi însoțite de poze, fisiere PDF sau link-uri către alte materiale de pe internet (de exemplu video-uri pe canalul YouTube) !

    

   Sper că această versiune să vă bucure, să vă ambiționeze, să vă inspire, așa cum a făcut-o și cu noi.

    

    O noua versiune de Sarbatori a aplicatiei Soft-Transport !

    Comunicarea Dispecerat - Șoferi - Clienți la un alt nivel cu noua versiune Soft-Transport , versiunea 21

    Data: 21/11/2019 15:24, Creat de: Ioana Csengeri

    Iată ce noutăți aduce versiunea 21:

    1. Automatizarea (transmiterea automată) a e-mail-urilor către clienți cu privire la statusul execuției comenzii.

    2. Automatizarea (transmiterea automată) a e-mail-urilor către clienți cu privire la ETA (estimated time of arrival- în traducere ora estimată) pentru a ajunge la o anumită locație.

    3. Integrarea WhatsApp în aplicație și automatizarea comunicației dintre Dispecerii Proprii și Șoferi

    4. O pagină numită Centralizator Alimentări pe Camion, utilă pentru pregătirea situațiilor în vederea recuperării accizelor.

    5. Clasament Șoferi și în funcție de KM neproductivi , KM neproductivi fiind definiți ca diferența dintre KM beneficiar (plătiți de client) și KM efectuați (conform bord).

    6. O nouă pagină Indicatori Dispecer v2 - o pagină îmbunătățită pentru evaluarea muncii dispecerilor.

    7. Aplicația de mobil (Android) a fost actualizată la versiunea 2, pentru a acomoda îmbunătățirile pe partea de comunicare automată cu dispeceratul .

    8. O nouă pagină în secțiunea de Stocuri, și anume Lista Vânzări Stoc, un centralizator pentru ieșirile din stoc în baza Bonului de Consum cu vânzare, cu posibilitatea vizualizării facturii întocmite.

      

    În continuare, mai pe larg despre ce este vorba în aceste noi dezvoltări, vedeți mai jos:

     

    1. Automatizarea (transmiterea automată) a e-mail-urilor către clienți cu privire la statusul execuției comenzii.

    Această facilitate ușurează foarte mult dispeceratul, reducând timpul petrecut cu redactarea e-mail-urilor către clienți care anunțau faptul că un camion a ajuns la încărcare sau descărcare, a început sau a terminat aceste operațiuni.

    În plus automatizarea se concretizează, în mod natural, într-o mai mare promptitudine în a transmite aceste informații clienților, ceea ce în final înseamnă o mai mare productivitate a autovehiculelor și un mai mare grad de satisfacție a clienților.

    Transmiterea automată va fi funcțională și seara sau noaptea, în weekend, atunci când dispecerul se află acasă, fără ca acesta să apese vreo tastă.

    Cum funcționează această automatizare?

    Șoferul atunci când din contul său de utilizator face click pe butoanele Am AjunsAm Început sau Am Terminat la Încărcare sau Descărcare, pe baza unui format prestabilit, în mod automat se transmite un e-mail cu informațiile respective către dispecerul care este înregistrat ca și Contact Client la comanda respectivă. E-mail-ul este transmis în română sau engleză sau germană, în funcție de limba clientului. Concomitent, aceleasi informații le primește și dispecerul propriu prin mesageria internă, acesta fiind informat și cu privire la transmiterea automată a e-mail-ului către client.

    Câteva observații:

    • clientul poate face Reply la e-mail-ul automat, acesta fiind direcționat către dispecerul propriu, care urmărește comanda.

    • În e-mail-ul automat datele de contact ale dispecerului propriu (așa cum sunt definite în Lista de utilizatori din partea de administrare) sunt preluate automat.

    • Informația cu privire la ora evenimentului este convertită automat în ora locală a țării în care are loc încărcarea/descărcarea.

    • În contul de șofer au fost adăugate câteva căsuțe noi, de interes pentru client, cum ar fi Detalii Marfă sau Metri Liberi de Podea (LDM), care, în cazul în care sunt completate de șofer, vor fi transmise automat în e-mail-ul către client.

    • Această automatizare nu este universală pentru toți clienții, se pot alege clienții pentru care automatizați comunicarea.

    • Automatizarea nu este universală pentru toate fazele de execuție, se poate alege să notificați doar faza de Am ajuns, nu și cea de Am Început, sau doar cea de Am Terminat.

    • În perioada de testare a acestei facilități am constatat că șoferii au primit foarte bine această automatizare. Dacă vă ajută iată informarea pe care am transmis-o șoferilor:

     Dragi colegi, Serviciul pe care noi îl oferim ca firmă de transport este un efort de echipă. Din acest motiv, prin intermediul Soft-Transport, încercăm să implicăm șoferii în comunicarea cu clienții, în mod direct, nemijlocit și automatizat. Ce și cum se întâmplă de fapt? Atunci când șoferul Ajunge la un loc de Încărcare/Descărcare, Începe sau Termină o operațiune de acest fel, și confirmă prin contul lui de Soft-Transport apăsând butonul corespunzător, aplicația trimite automat un email dispecerului clientului (în limba acestuia) cu informațiile furnizate de șofer, și anume: Data și Ora (transformate automat de aplicație din Ora României în ora locală de la punctul de Inc/Desc.), Tipul de Operatiune (incărcare/descărcare) la care sunteti și statusul (ați ajuns, început sau terminat), Locatia, KG Incarcate, Metri liberi de podea, alte Detalii despre marfa (de exemplu nr paleti, buc, natura mărfii, etc). Nu se transmite ceea ce completati in rubrica Obs.pt.Dispecer. Ce treceti în rubrica de Obs.pt.Dispecer este vizibil doar în interiorul firmei noastre, nu este transmis către client !! Dispecerii noștri primesc si ei aceste informații, la fel ca și dispecerii străini. Sperăm că în acest fel, comunicarea cu dispecerii străini să fie cît mai promptă, într-un format standardizat, și ca și consecință timpii de așteptare (pierduți/ neproductivi) să scadă, spre beneficiul nostru al tuturor. Cu alte cuvinte, votul de încredere pe care îl au șoferii din partea noastră ca și conducere se lărgește și mai mult, înspre comunicarea în mod direct cu clienții. De aceea am și adăugat căsuțele noi la Încărcare/Descărcare, pentru că aceste informații sunt de regulă cerute de clienți. Vă mulțumesc tuturor pentru colaborare!

     

    • La fel, clienții au fost foarte deschiși și mulțumiți, aș zice în procent de 100%. După 2-3 zile de la setarea automatizării pentru clienți, le-am trimis următorul email:

    Dear …

    Our company ….. have made a new step in real-time order following, ensuring transparency to our clients of drivers communication. Obviously, our dispatchers see and if it is necessary they will send email to complete or adjust the information coming from drivers.

    For the moment, our TMS application Soft-Transport, could send standard emails to your dispatchers (who is in charge with that particular order) for each of the following:

    1. Arrive at Loading Place

    2. Start Loading

    3. Finish Loading

    4. Arrive at Unloading Place

    5. Start Unloading

    6. Finish Unloading.

    There is a possibility to choose which of these 6 Status to be notified to each of our clients.

    So , please let us know which of them you prefer.

    Our recommendation is to keep at least the notifications no. 3, 4 and 6, in order to optimize the production time and increase the average KM production in benefit of both parties.

    Thank you for your support!

    Best regards,

    P.S. Any suggestions of improving this service are welcome!

    • După ce au fost selectate statusurile pentru notificări nu mai rămâne decât ca șoferii să folosească conturile lor și să apese butoanele la statusurile comenzii în timp real.
      

    2. Automatizarea (transmiterea automată) a e-mail-urilor către clienți cu privire la ETA (estimated time of arrival- în traducere ora estimată) pentru a ajunge la o anumită locație.

    Această facilitate este un fel de Situația Curentă Camioane , doar că pentru un singur autovehicul, și care se transmite automat, foarte simplu către client.

    De remarcat, că textul standard poate fi modificat sau completat înainte de transmitere dacă se dorește.

     

    3. Integrarea WhatsApp în aplicație și automatizarea comunicației dintre Dispecerii Proprii și Șoferi

    Vorbim aici de un grup de dezvoltări și îmbunătățiri care asigură o comunicare și mai ușoară, sigură, completă (și ieftină) între dispeceratul propriu și șoferi. În acest sens:

    • Butonul SMS din dreptul comenzii de transport, nu doar că generează într-o fereastră un text scurt, standard (dar modificabil) din informațiile înregistrate la comandă, dar veți regăsi aici și un buton de transmitere automată pe Mesageria Internă, cu posibilitatea de transmitere concomitentă și pe WhatsApp, la numărul telefonului de servici al șoferului angrenat în comandă.

    • Aplicația pentru SmartPhone (Android) a fost îmbunătățită, astfel că în versiunea 2, disponibilă deja, primirea unui mesaj pe Mesageria Internă a Soft-Transport va fi însoțită de notificări ale telefonului (inclusiv sonore).

    • Utilitarul Mesaj (CTRL+8) permite transmiterea mesajului concomitent și pe WhatsApp.

    • Lista de mesaje transmise/primite la o comandă de către dispecer sau șofer este accesibilă și din fereastra SMS și din fereastra pop-up cu Rezumatul Comenzii.

    • A fost creată o nouă pagină numită Lista Mesaje (user.message.view.php), unde fiecare utilizator poate vedea și căuta mesajele pe care le-a primit sau trimis prin mesageria internă din Soft-Transport. Pentru clienții cu licență standard, recomandăm să adăugați pagina în meniul fiecărei utilizator.

    În caz că vă ajută, iată textul pe care l-am transmis șoferilor noștri:

    Dragi colegi, comunicarea dispre dispecerii noștri și soferi am lărgit-o și cu Whatsapp. Cerinta noastră este ca atunci când se primește o nouă comandă, dispecerul să o transmită șoferului prin aplicație (mesageria internă) ȘI prin whatsapp. De curând, ați început să primiți notificări pe telefon atunci când aveți un nou mesaj pe Mesageria Soft-Transport ! Rugămintea mea este să confirmați pe oricare canal (Mesageria Internă – prin butonul OK din dreptul mesajului) , Whatsapp sau SMS primirea informațiilor. Orice dificultăți sau nelămuriri aveți, colegul meu ….... vă ajută cu plăcere. Drumuri bune și fără incidente tuturor!

     

    4. O pagină numită Centralizator Alimentări pe Camion, utilă pentru pregătirea situațiilor în vederea recuperării accizelor.

     ceastă pagină este prevăzută cu filtre multiple, printre care și cel de Țară. Pe fiecare rând din tabel sunt totalizate alimentările efectuate de acel camion, precum și KM rulați (după bord) în aceeași perioadă.

     5. Clasament Șoferi și în funcție de KM neproductivi , KM neproductivi fiind definiți ca diferența dintre KM beneficiar (plătiți de client) și KM efectuați (conform bord). Acest clasament îl regăsiți în pagina Clasament Șoferi, alături de clasamentul în funcție de nota acordată de dispecer și cel în funcție de media ponderată a notei cu indicatorul de dificultate al comenzii.

     De atlfel, KM Beneficiar care și până acum au fost înregistrați și urmăriți în aplicație, fac în versiunea 21 obiectul unei atenții deosebite, tocmai datorită impactului major pe care îl au asupra profitabilității firmei.

     În acest sens KM Neproductivi (în valoare absolută și/sau în procente) au fost introduși și în Raport Extins Șofer, în scorul de performanță al dispecerilor (Statistici Dispeceri, Indicatori Dispeceri v2, Raport Extins Dispecer) și în statisticile de sinteză ale clienților (Statistici curse, Statistici lunare, Statistici KM Comenzi).

     6. O nouă pagină Indicatori Dispecer v2 - o pagină îmbunătățită pentru evaluarea muncii dispecerilor.

     Pagina Indicatori Dispecer v2, pornind de la pagina deja existentă Indicatori Dispecer, a fost, pe de o parte, îmbunătățită cu noi indicatori de performanță (% KM Neproductivi), pe de altă parte indicatorul global (scorul) a fost modificat astfel încât indicatorii de performanță (Media KM la 30 de zile – Indicatorul de productivitate și cel de KM Neproductivi) să aibă o pondere mai mare, în detrimentul indicatorilor de volum (număr comenzi, număr încărcări/descărcări, etc.). Pagina Indicatori Dispeceri veche va rămâne până la versiunea 22, pentru a putea compara între ele cele 2 variante).

     Pagina Statistică SoftTransport reflectă din această versiune noul mod de calcul al scorului dispecerilor.

     Această pagină extrem de puternică a fost împărțită și în două alte pagini (Statistică Dispeceri, respectiv Statistică Clienți). Pe fiecare din aceste pagini au fost îmbunătățite și reprezentările grafice ale principalilor indicatori.

      

     7. Aplicația de mobil (Android) a fost actualizată la versiunea 2, pentru a acomoda îmbunătățirile pe partea de comunicare automată cu dispeceratul .

      

     8. O nouă pagină în secțiunea de Stocuri, și anume Lista Vânzări Stoc, un centralizator pentru ieșirile din stoc în baza Bonului de Consum cu vânzare, cu posibilitatea vizualizării facturii întocmite.


     Vă doresc tuturor o toamnă prosperă, lungă și liniștită!

     Comunicarea Dispecerat - Șoferi - Clienți la un alt nivel cu noua versiune Soft-Transport , versiunea 21

     La mulți ani Soft-Transport !

     Data: 21/10/2019 11:24, Creat de: Jakab Aliz

     În atmosfera aceasta toxică în care se zbate transportul, venită în parte de la (pseudo)autoritățile noastre, parte de la Bruxelles și Londra, parte de la lipsa acută de șoferi (profesioniști), dublată de o viroză zdravănă de toamnă a subsemnatei, iată că săptămâna trecută s-au împlinit 5 ani de la lansarea aplicației Soft-Transport !

     Luându-mi porția de vitamine, și stând forțat în pat, am avut vreme să meditez la cei 5 ani. Cinci ani care au zburat efectiv, în care singura noastră preocupare a fost să dezvoltăm și să îmbunătățim aplicația!

     Cinci ani în care ne-am luptat cu fel de fel de zvonuri apărute din senin (?!) pe piață : e prea ieftin, e nesecurizat, e doar pentru transportul pe comunitate, e prea tânăr – nu e un program matur, e tot timpul în lucru, nu e terminat, nu suntem de găsit pe Internet, nu e ERP, și mai sunt, dar nu îmi mai aduc aminte și de fapt nici nu contează.

     Pentru că Soft-Transport este o aplicație VIE care, la fel ca și Transportul pe care îl servește, se află în continuă îmbunătățire și dezvoltare! A sta pe loc înseamnă a nu mai fi! Aplicația incorporează experiența a peste 25 de ani de transport și sugestiile multor companii, clienți ai Soft-Transport: transportatori de toate felurile, case de expediție și nu numai.

     Pe scurt, îl iubesc ! Nu doar pentru că sunt parte din echipa de proiectare, ci îl iubesc și ca utilizator!

     Încercați-l ! Convingeți-vă singuri! Aveți la dispoziție o serie de tutoriale la adresa : https://www.soft-transport.com/demo.php ! Luați-l în echipa voastră! Lucrați cu el! Și mergeți înainte!

     Nu aveți (încă) nevoie de un soft specializat? Foarte bine ! Mergeți înainte și nu vă dați bătuți!

     Îmi iubesc munca și îmi iubesc clienții. Aș vrea să-i văd mergând înainte, indiferent cât de tulburi sunt apele!

     Învățăm tot timpul, munca și viața în general e o călătorie!

     Noi mergem înainte!

     Ioana Csengeri și întreaga echipă Soft-Transport

     www.soft-transport.ro
     www.euload.com
     www.facebook.com/groups/infotransportatori

     La mulți ani Soft-Transport !

     O noua luna, o noua versiune Soft-Transport

     Data: 01/08/2019 09:19, Creat de: Jakab Aliz

     Dragi prieteni,
      

     Dorim să anunțăm lansarea versiunii 20 a aplicației Soft-Transport, azi, 1 august 2019.

     Ce noutăți aduce versiunea 20?

     1. Interfațarea cu sistemele telematice ale producătorilor, pentru camioanele Mercedes Benz și Scania.

     S-a realizat interfațarea aplicației Soft-Transport cu portalul constructorilor, FleetBoard pentru mărcile Mercedes și Scania Fleet Management pentru mărcile Scania, la același nivel de funcționalitate ca și interfațarea cu soluțiile telematice WebEye, SafeFleet sau Frotcom, a căror interfațare a fost realizată în versiunile precedente.


     2. Citire automată nivel rezervor, pentru camioanele marca Mercedes Benz și Scania.


     3. Consum CAN de la producător, integrat în Soft-Transport, pentru Mercedes și Scania

     Pe pagina Fișa FAZ, pe lângă indicatorii calculați de către Soft-Transport (Consum Efectiv, Consum Normat, Tonaj mediu Transportat, etc.), au fost adăugate și valorile preluate din calculatorul de bord (prin portalul producătorului) cu referire la KM bord la momentul alimentării, procent rezervor, litri consumați.

     Indicatorii care sunt afișați și/sau calculați pe baza informațiilor producătorilor sunt Km Bord, Km parcurși de la plinul precedent, cantitatea de combustibil consumat între două plinuri și consumul efectiv CAN.

     În plus pe ultima coloană din tabel apare și nivelul de combustibil exprimat în procente din rezervor la momentul alimentării.


     4. O nouă pagină - Restrictii generale de circulatie in Soft-Transport

     A fost creată o nouă pagină numită Restricții Generale.

     În această pagină sunt afișate restricțiile generale de circulație sub formă tabelară, cu posibilitatea de filtrare pe Țări si pe perioadă, astfel: pe săptămâna curentă, săptămâna viitoare, luna curentă și luna viitoare.

     Aceasta pagină este disponibilă si în pentru meniul contului de șofer .


     Dacă dorești mai multe detalii sau ai vrea o prezentare live, de la distanță, ne poți contacta oricând. 

     Adică, nu chiar oricând prin telefon, însă pe site la www.soft-transport.ro , chiar oricând. 

     Vă doresc o lună august cu răgaz, cu speranță, cu planuri de viitor!

     Cu prietenie,
     Ioana Csengeri
     www.soft-transport.ro
     www.euload.com
     www.facebook.com/groups/infotransportatori

     O noua luna, o noua versiune Soft-Transport

     Lansam versiunea 19 a Soft-Transport

     Data: 17/05/2019 08:47, Creat de: Jakab Aliz

     Dragi prieteni,
      

     Dorim să anunțăm lansarea versiunii 19 a aplicației  Soft-Transport , azi,  17 mai 2019.

     DEZVOLTĂRI NOI în versiunea 19:

     1. Pagina Situație Alimentări pe Clienți și pe Țări , o nouă pagină de statistică a alimentărilor, un centralizator al acestora pe clienți și pe țară. Această pagină afișează pentru fiecare client cât combustibil s-a alimentat și pe ce țări au fost făcute aceste alimentări, într-o anumită perioadă.

      Este o pagină foarte utilă atunci când vreau să analizez rentabilitatea unui client, având în vedere diferențele de preț la motorină între statele UE.

     2. A fost creată o nouă pagină numită Centralizator Consum Frigo. Această pagină afișează centralizat consumul pentru toate remorcile frigorifice din parcul propriu sau ale clienților, venind în completarea paginii Consum Remorcă Frig.

     3. S-a realizat interfațarea aplicației Soft-Transport cu aplicația Telematică FROTCOM, la același nivel de funcționalitate ca și WebEye și SafeFleet a căror interfațare s-a realizat în versiunile precedente.

     4. S-a dat startul aplicației de mobil (pentru telefoanele cu sistem de operare Android) pentru Soft-Transport.

      Dacă dorești mai multe detalii sau ai vrea o prezentare live, de la distanță, ne poți contacta oricând. 

      Adică, nu chiar oricând prin telefon, însă pe site la www.soft-transport.ro , chiar oricând. 

      Vă doresc un sfârșit de săptămână cu multă primăvară!

      Cu prietenie,
      Ioana Csengeri
      www.soft-transport.ro
      www.euload.com
      www.facebook.com/groups/infotransportatori

     Lansam versiunea 19 a Soft-Transport

     Lansam versiunea 18 a Soft-Transport

     Data: 19/10/2018 11:28, Creat de: Jakab Aliz

     Lansam versiunea 18 a aplicației Soft-Transport, mâine, 20 octombrie 2018. Ea aduce cu sine noutăți absolute pe piața de software dedicat transportatorilor din România!
     Cu această ocazie v-am pregătit și o scurtă prezentare video susținută de d-na Ioana Csengeri pe care o puteți urmări la adresa:

     https://youtu.be/4YVpTcJ_v1Q

     DEZVOLTĂRI NOI în versiunea 18:

     1. Evidență schimburi șoferi pe comunitate (doar la Soft-Transport !!!). O evidență cu atât mai importantă în contextul crizei de șoferi, care ajută compania să țină seama de dorințele șoferilor, optimizând totuși în același timp utilizarea parcului auto. E o dezvoltare complexă, bazată pe experiența multor ani de activitate, solicitată de clienții noștri și care ne așteptăm să aducă o mare ușurare celor care se ocupă de acestbau-bau din managementul firmelor de transport, bau-bau reprezentat de programarea și evidența schimburilor de șoferi.

     2. Continuarea interfațării cu sistemele telematice, având următoarele funcționalități:
      - citire Kilometraj bord de la distanță și înregistrarea automată în punctele comenzii
      - desenare traseu efectuat de șofer peste harta cu ruta planificată și salvată a unei comenzi, cu scopul identificării cât mai ușoare și rapide a kilometrilor neproductivi.

     3. Dezvoltarea funcționalității secțiunii Șabloane Rute care conține rutele standard, agreate la nivelul companiei. O astfel de rută standard se poate suprapune pe harta Here interactivă, împreună cu ruta planificată la dispeceri. În pagina Rute Comenzi se pot vizualiza simultan pe aceeași hartă ruta salvată de dispeceri, traseul efectuat de șofer și rutele standard (șabloanele agreate) la nivel de companie.

     4. Interfațarea cu SafeFleet - la același nivel de funcționalitate ca și pentru Webeye.
       

      Dacă dorești mai multe detalii sau ai vrea o prezentare live, de la distanță, ne poți contacta oricând. 

      Adică, nu chiar oricând prin telefon, însă pe site la www.soft-transport.ro, chiar oricând.


      Cu prietenie,

      Sorin Cătălin Calu
      Client Manager
      Tel.: 0756.777.777
      E: contact@soft-transport.ro
      W: www.soft-transport.ro
      W: www.euload.com

     Lansam versiunea 18 a Soft-Transport

     Lansam azi, 19 iulie 2018, o noua versiune Soft-Transport - versiunea 17

     Data: 19/07/2018 13:14, Creat de: Jakab Aliz

     Astăzi, 19 iulie 2018 lansam versiunea 17 a programului SoftTransport!

     Versiunea aduce cu ea o serie de dezvoltări noi care ți s-ar putea părea interesante.
     ( O prezentare video a noii versiuni susținută de d-na Ioana Csengeri puteți accesa la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=r2i7jVrDDK8&feature=youtu.be)

     Așadar, 
     DEZVOLTĂRI NOI în versiunea 17:

     1. Integrarea hărților HERE și pentru GRUPAJE. Astfel se poate calcula și salva ruta (și implicit KM planificați și taxele de drum ) și pentru grupaje.

     2. Integrarea hărților HERE și pentru SUBCONTRACTORI. Astfel se poate calcula și salva ruta (și implicit KM planificați și taxele de drum ) și pentru comenzi subcontractori.

     3. O nouă secțiune Șabloane Rute care conține rutele standard, agreate la nivelul companiei. O astfel de rută standard este vizibilă pentru consultare și în contul șoferului, pe harta interactivă.

     4. Interfațarea cu WEBEYE - urmând ca pe viitor, în funcție de solicitările clienților, să integrăm și alte sisteme de urmărire prin satelit (telematice). Interfațarea prevede în acest moment următoarele funcționalități:

                   - Vizualizarea camioanelor pe hartă, cu filtrare pe dispecer (pagina Telematic)

                             - Poziționarea curentă a camionului pe ruta planificată (pentru Dispeceri)

                             - Preluarea automată a Poziției curente a camionului (pentru Dispeceri)

               5. Emitere chitanță pentru clienți direct din soft.

               6. Emitere dispoziții de plată, respectiv încasare direct din soft.

               7. O nouă rubrică Referate Angajați în contul de șofer.

     Dacă dorești mai multe detalii sau ai vrea o prezentare live, de la distanță, ne poți contacta oricând. 

     Adică, nu chiar oricând prin telefon, însă pe site la www.soft-transport.ro, chiar oricând.

      

     Cu prietenie,

     Sorin Cătălin Calu
     Client Manager
     Tel.: 0756.777.777
     E: contact@soft-transport.ro
     W: www.soft-transport.ro

     Lansam azi, 19 iulie 2018, o noua versiune Soft-Transport - versiunea 17

     Lansam azi, 4 mai 2018, o noua versiune Soft-Transport - versiunea 16

     Data: 04/05/2018 10:29, Creat de: Jakab Aliz

     Astăzi, 4 mai 2018 lansam versiunea 16 a programului SoftTransport!

     Versiunea aduce cu ea o serie de dezvoltări noi care ți s-ar putea părea interesante.
     ( O prezentare video a noii versiuni susținută de d-na Ioana Csengeri puteți accesa la adresa: https://youtu.be/dWLJlDT7zew )

     Așadar, 
     DEZVOLTĂRI NOI în versiunea 16:

     1. O nouă funcție pentru căutare rubrici în meniu și o nouă pagină Căutare Pagini în care apar sub forma unui tabel toate paginile existente în soft (peste 220 la acest moment).

     2. O nouă pagină Verificare Arhivă Documente Comenzi unde puteți consulta sau verifica arhiva electronică a fișierelor scanate reprezentând în principal documentele de transport: CMR-uri, foi de parcurs, etc.

     3. O noua pagină Lista Review POI, aparține unei dezvoltări mai largi referitoare la POI-uri. Aceste locații identificate prin denumire și adresă, inclusiv coordonate, pot fi completate cu informații suplimentare vis-a-vis de facilitățile oferite. Experiența de pe teren a șoferilor poate fi foarte folositoare și poate fi fructificată prin adăugarea de review-uri (opinii), fie de către dispeceri, fie în mod direct de către șoferi.

     4. O nouă secțiune (opțională) cu privire la integrarea în aplicație a hărților HERE. Aceste hărți oferă 2 facilități suplimentare față de hărțile Google, și aș zice indispensabile pentru activitatea pe care o desfășurăm : rute pentru camioane și calculul taxelor de drum aferente unui traseu. Din punctul acesta de vedere soluția pe care v-o propunem este și mai precisă și mai ieftină decât alte soluții de acest gen de pe piață. Nemaivorbind că prețul acestei opțiuni este direct proproțional cu numărul de autovehicule pe care îl aveți în exploatare.

     Ceea ce face din această dezvoltare un instrument încă și mai puternic este faptul că traseele (rutele) pot fi salvate în baza de date proprie și pot fi vizualizate pe harta interactivă ori de câte ori este nevoie, inclusiv de verificatorul de comenzi sau manager. Șoferii de asemenea pot vedea harta salvată de către dispecer din conturile lor de șoferi. În funcție de volumul de tradic de date pe care șoferii îl au la dispoziție puteți alege ca aceștia să aibă acces la harta interactivă sau doar la o imagine statică cu ruta salvată.

     Pentru a vă decide dacă doriți această extra opțiune, vă punem la dispoziție o perioadă gratuită de testare de 1 lună și jumătate.

     Dacă dorești mai multe detalii sau ai vrea o prezentare live, de la distanță, ne poți contacta oricând. 

     Adică, nu chiar oricând prin telefon, însă pe site la www.soft-transport.ro, chiar oricând.

      

     Cu prietenie,

     Sorin Cătălin Calu
     Client Manager
     Tel.: 0756.777.777
     E: contact@soft-transport.ro
     W: www.soft-transport.ro

     Lansam azi, 4 mai 2018, o noua versiune Soft-Transport - versiunea 16

     PASTILA DE (SOFT) transport

     Data: 27/04/2018 08:39, Creat de: Jakab Aliz

     Dragi transportatori,

     Va invitam sa ne urmariti pe canalul de Youtube al SoftTransport cat si pe pagina de Facebook pentru o serie de video-uri scurte (de max. 5 minute) - "PASTILA DE (SOFT) transport" care vor fi tintite pe problemele specifice unei firme de transport, folosind pentru exemplificare studii de caz.

     Cu prietenie,

     Ioana Csengeri

     Administrator
     www.euload.com
     www.soft-transport.ro
     www.facebook.com/groups/infotransportatori/

     PASTILA DE (SOFT) transport

     S-a lansat noua versiune 15 a programului SoftTransport

     Data: 16/03/2018 07:22, Creat de: Catalin Calu

     În data de 16 Martie 2018 s-a lansat noua versiune 15 a programului SoftTransport.

     DEZVOLTĂRI NOI în versiunea 15:

     1. O nouă rubrică Foaia de parcurs în contul șoferilor

     2. O nouă pagină intitulată Itinerar Resurse și care generează pentru o anumită perioadă foile de parcurs în care este implicat șoferul, remorca sau angajatul.

     3. O nouă statistică referitoare la gradul în care șoferii folosesc aplicația și transmit informații către dispeceri prin intermediul acesteia, intitulată Statistică Soft Soferi

     4. O nouă stare (buton) în contul șoferului în derularea unei comenzi: Am început să încarc/ descarc, după caz. La apăsarea acestui buton dispecerul va primi un mesaj de atenționare prin mesageria internă (în aplicație).

     5. Corespondența automată între un lot de marfă (shipment) și o poză CMR încărcată. Acest lucru se realizează la momentul descărcării mărfii, când în contul de șofer acesta are posibilitatea de a încărca poza CMR-ului respectiv.

     6. Un nou indicator referitor la performanța unui client, util în analiza portofoliului de clienți, intitulat Medie KM/oprire, sau altfel spus media km între 2 puncte ale comenzii. Acest indicator măsoară gradul de fragmentare al curselor. Un nivel mic al acestuia se reflectă de cele mai multe ori într-o medie lunară mai mică de KM parcurși și într-un grad de dificultate mai mare pentru șoferi.

     7. O nouă secțiune pentru înregistrarea, urmărirea și evidența Contestațiilor care apar pe parcursul derulării contractelor de transport.

     În situația în care prețul transportului nu e stabilit paușal, ci conform unei înșelegeri contractuale, pe baza unei formule de calcul care are la bază KM planificați , taxe de drum și alți parametri, se întâmplă (din păcate frecvent) ca suma calculată de client să nu fie cea corectă. În acest caz se impune formularea unei contestații și obținerea contravalorii corecte a serviciului de transport.

     Sunt 2 pagini care fac parte din această secțiune : Lista contestații și Machete Contestații.

     Beneficiarii acestei secțiuni sunt cei care facturează sau verifică comenzi, contabilii și evident managerul.

      

     Dacă dorești mai multe detalii sau ai vrea o prezentare live, de la distanță, ne poți contacta oricând. 

     Cu prietenie,

     Sorin Cătălin Calu
     Client Manager

     Tel.: 0756.777.777
     E: contact@soft-transport.ro
     W: www.soft-transport.ro

     S-a lansat noua versiune 15 a programului SoftTransport

     S-a lansat noua versiune 1.14 a programului SoftTransport

     Data: 23/11/2017 09:10, Creat de: Jakab Aliz

     În data de 23 Noiembrie 2017 s-a lansat noua versiune 1.14 a programului SoftTransport.

     Versiunea aduce cu ea o serie de dezvoltări noi care ți s-ar putea părea interesante. Așadar:

     DEZVOLTĂRI NOI în v.1.14 :

     1. Evidența prin intermediul secțiunii de Stocuri a obiectelor de inventar date în folosință la camion, remorcă și angajați

     2. Procese Verbale de Predare-Primire Camion, Remorcă și Auxiliare (Telefon, Cartelă Telefonică, Carduri de Alimentare sau Taxe de drum)

     3. Încărcare documente de către șoferi și dispeceri în directorul comenzii (CMR-uri, poze, hărți)

     4. Încărcare și consultare documente scanate (auto) vehicul (talon, cartea de identitate, clasa de poluare, etc), angajati (atestat, CI, etc) și parteneri (licență, asigurare, etc)

     5. Conturi și pentru șoferii subcontractorilor

     6. Generarea comenzii de transport în numele clientului (către mine însumi)

     7. Două noi statistici la secțiunea Devize, e vorba de 2 pagini:

                      - Calendar Devize

                       - Manoperă Devize

     8. O nou statistică la secțiunea Cauciucuri, e vorba de pagina:

     • Centralizator Cauciucuri pe Parc


      Dacă dorești mai multe detalii sau ai vrea o prezentare live, de la distanță, ne poți contacta oricând. 

      Tel.: 0756.777.777
      E: contact@soft-transport.ro
      W: www.soft-transport.ro

      S-a lansat noua versiune 1.14 a programului SoftTransport

      S-a lansat versiunea 1.13 a programului SoftTransport.

      Data: 25/08/2017 07:45, Creat de: Jakab Aliz

      În data de 25 August 2017 s-a lansat noua versiune 1.13 a programului SoftTransport.

      Versiunea aduce cu ea o serie de dezvoltări noi care ți s-ar putea părea interesante. Așadar:

      DEZVOLTĂRI NOI în v.1.13 :

      1. OPERARE SERVICE AUTO atât propriu cât și pentru terți (doar pentru versiunea standard)

      2. INTERVENȚII SERVICE

      3. EVIDENȚĂ CAUCIUCURI

      4. OPERARE STOC MINIM (STOC DE SIGURANȚĂ)


      Dacă dorești mai multe detalii sau ai vrea o prezentare live, de la distanță, ne poți contacta oricând. 

      Tel.: 0756.777.777
      E: contact@soft-transport.ro
      W: www.soft-transport.ro

      S-a lansat versiunea 1.13 a programului SoftTransport.

      Conferinta EULOAD - Expo Arad, Transport-AR, 9 iunie 2017

      Data: 12/06/2017 11:00, Creat de: Jakab Aliz

      A doua conferinta EULOAD al anului 2017 a avut loc in cadrul targului Expo ARAD, Transport-AR cu tema „Radiografia interna a unei firme de transport”

      Le mulţumim tututor participanţilor pentru prezenţă şi sperăm ca toate problemele şi soluţiile puse pe tapet în cadrul întâlnirii să le fi fost de folos.

      Conferinta EULOAD - Expo Arad, Transport-AR, 9 iunie 2017
      Conferinta EULOAD - Expo Arad, Transport-AR, 9 iunie 2017
      Conferinta EULOAD - Expo Arad, Transport-AR, 9 iunie 2017
      Conferinta EULOAD - Expo Arad, Transport-AR, 9 iunie 2017
      Conferinta EULOAD - Expo Arad, Transport-AR, 9 iunie 2017
      Conferinta EULOAD - Expo Arad, Transport-AR, 9 iunie 2017
      Conferinta EULOAD - Expo Arad, Transport-AR, 9 iunie 2017

      Conferinta EULOAD - Expo Arad, TRANSPOT-AR - 09 Iunie 2017

      Data: 05/05/2017 10:12, Creat de: Jakab Aliz

      Doresc sa va invit la CONFERINTA EULOAD pe care o vom sustine GRATUIT la ARAD, in 9 iunie 2017, sub titlul Radiografia interna a unei firme de transport.

      Mai precis vom discuta despre organigrama unei firme de transport, posturi si fise de post, relatiile ierarhice, motivarea si fidelizarea angajatilor, aspecte salariale, dimensionarea corecta a personalului TESA, spiritul de echipa si rolul managerului in echipa. Evident si soferii isi vor gasi loc in cadrul dezbaterii noastre.

      In plus, trebuie sa spun ca radiografia nu va fi doar pe plan functional sau al relatiilor ierarhice, dar va fi si o radiografie a fluxului informational, si chiar si a spatiului fizic.


      Este si aceasta o tema vasta, de importanta strategica, care vine sa raspunda intrebarii: Cum sa ne organizam mai bine? Tocmai de aceea conferinta se adreseaza in principal administratorilor de companii de transport marfa, directorilor, dar poate fi foarte valoros si inspectorilor de personal, sefilor de autocoloana din firma d-voastra.


      Este aceeasi conferinta pe care am tinut-o si la Sibiu in data de 22 martie 2017 si care s-a bucurat de o audienta larga si de multe aprecieri din partea celor care au participat.

      De data aceasta, sub cupola Transport-AR, vom avea 3 ore de informatii extrem de valoroase care sa va ajute in activitatea dumneavoastra. Vom folosi si de aceasta data workbook-uri si studii de caz, pentru o mai usoara parcurgere a tematicii.
       

      PROGRAMUL CONFERINȚEI

      11:45  - Primirea invitatilor.

      12:00  - Radiografia interna a unei firme de transport. (speaker – Ioana Csengeri)

      13:45  - Pauza 

      14:00  - Vrem soferi, dar NU vrem probleme! (speaker – Aliz Jakab)

      14:30 – Sistemul informatic (hardware si software) versus organigrama. (speaker – Dienes Attila, Catalin Calu)

      15:00  -  Inchidere conferinta.


      De ce ai participa?

      Pentru simplul motiv ca INFORMATIA inseamna bani, inseamna succes, inseamna putere si mai ales inseamna mai putin timp irosit, mai puțin efort si mai putine probleme.

      Locuri disponibile: 200.

      Te rog sa confirmi prezenta ta (si eventual a colegilor tai) la numarul de telefon 0756-777-777 – Sorin Catalin Calu sau la adresa de e-mail: contact@euload.com


      Te astept cu drag!

      Cu prietenie,
      Ioana Csengeri

      Conferinta EULOAD - Expo Arad, TRANSPOT-AR - 09 Iunie 2017

      S-a lansat versiunea 1.12 a programului SoftTransport.

      Data: 06/04/2017 09:40, Creat de: Jakab Aliz

      În data de 06 Aprilie 2017 s-a lansat noua versiune 1.12 a programului SoftTransport.

      S-a lansat versiunea 1.12 a programului SoftTransport.

      Conferinta EULOAD - Sibiu, 22 martie 2017

      Data: 23/03/2017 13:23, Creat de: Jakab Aliz

      Prima conferinta EULOAD al anului 2017 a avut loc la Sibiu, cu tema „Radiografia interna a unei firme de transport”

      Le mulţumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenţa şi sperăm să ne întâlnim într-un număr şi mai mare la următorul eveniment!

      Conferinta EULOAD - Sibiu, 22 martie 2017
      Conferinta EULOAD - Sibiu, 22 martie 2017
      Conferinta EULOAD - Sibiu, 22 martie 2017
      Conferinta EULOAD - Sibiu, 22 martie 2017
      Conferinta EULOAD - Sibiu, 22 martie 2017
      Conferinta EULOAD - Sibiu, 22 martie 2017
      Conferinta EULOAD - Sibiu, 22 martie 2017

      Invitatie la Conferinta Euload - Sibiu, 22 martie 2017

      Data: 03/03/2017 11:15, Creat de: Jakab Aliz

       Salut prieteni,

      Dorim sa va invitam la CONFERINTA EULOAD  pe care o vom susține GRATUIT la SIBIU, in 22 martie 2017, sub titlul  Radiografia interna a unei firme de transport.

      Mai precis vom discuta despre organigrama unei firme de transport, posturi si fise de post, relatiile ierarhice, motivarea si fidelizarea angajatilor, aspecte salariale, dimensionarea corecta a personalului TESA, spiritul de echipa si rolul managerului in echipa. Evident si soferii isi vor gasi loc in cadrul dezbaterii noastre.

       In plus, trebuie sa spun ca radiografia nu va fi doar pe plan functional sau al relatiilor ierarhice, dar va fi si o radiografie a fluxului informational, si chiar si a spatiului fizic.

      Este si aceasta o tema vasta, la fel ca si tema pe care am prezentat-o anul trecut:  Calcul Cost/KM – Profitabilitate in Transportul Rutier de Marfa, si tot la fel, este de importanta strategica. De altfel, ideea acestui seminar mi-a venit din interactiunea cu mulți dintre d-voastra la evenimentele (seminarii sau webinarii) Euload. Cum sa ne organizam mai bine a venit adeseori in discutie !

      Asadar ne-am gandit sa-i dedicam un intreg eveniment, astfel incat sa ramaneti cu informatii valoroase care sa va ajute in activitatea dumneavoastra. Vom folosi workbook-uri si studii de caz, pentru o mai usoara parcurgere a tematicii.

      Conferinta se adreseaza in principal administratorilor de companii de transport marfa, directorilor, dar poate fi foarte valoros si inspectorilor de personal, sefilor de autocoloana din firma d-voastra.

      Conferinta va avea loc in data de 22 MARTIE 2017, in Sibiu la Hotel Hilton, incepand cu ora 12:00.
       

      PROGRAMUL SEMINARULUI

        11:45 - Primirea invitatilor.

        12:00 – Radiografia interna a unei firme de transport. 
                          (speaker – Ioana Csengeri)
        14:00 - Pauza de cafea și networking.

        14:30 –Vrem soferi, dar NU vrem probleme! 
                          (speaker – Aliz Jakab)
        15:00 – Sistemul informatic (hardware si software) versus organigrama.
                          (speaker – Dienes Attila, Catalin Calu)
        15:30 - Pauza de cafea si networking.

        16:00 – Discutie pe tema Milog, Macron, etc.
                            (speaker – Ioana Csengeri)
        17:00 – Inchidere conferinta.


        De ce ai participa?

        Pentru simplul motiv ca INFORMATIA inseamna bani, inseamna succes, inseamna putere si mai ales inseamna mai putin timp irosit, mai puțin efort si mai putine probleme.

      Locuri disponibile: 200. 


      Te rog sa confirmi prezenta ta (si eventual a colegilor tai) la numarul de telefon 0756-777-777 - Sorin-Catalin Calu sau la adresa de e-mail: evenimente@euload.com


      In plus, poti trimite INVITATIA PDF (CLICK AICI) la toti cei care crezi tu ca ar putea beneficia de aceasta conferinta.

      Va invitam sa vizualizati si invitatia VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=VnCr3plYrSM


      Te astept cu drag!

       Ioana Csengeri

       Invitatie la Conferinta Euload - Sibiu, 22 martie 2017

      S-a lansat versiunea 1.11 a programului SoftTransport

      Data: 02/02/2017 10:45, Creat de: Jakab Aliz

      In data de 2 februarie 2017 s-a lansat noua versiune 1.11 a programului SoftTransport.

      S-a lansat versiunea 1.11 a programului SoftTransport

      Tu ce planuri ai pentru 2017?

      Data: 16/12/2016 10:59, Creat de: Jakab Aliz

      Buna ziua, 
       
      Daca te-ai gandit sa implementezi o solutie software pentru afacerea ta in anul 2017, sfarsitul acestui an este cel mai bun moment pentru a lua o decizie.
       
      Solutiile pe care le punem la dispozitie transportatorilor sunt pentru toate buzunarele. Si pentru transportatorii mai mici dar ambitiosi si pentru companiile medii si mari.
       
      Te ajutam in luarea deciziei, cu o oferta consistenta. Hai sa vedem despre ce este vorba.
       
      La achizitionarea unui pachet Soft Transport STANDARD in valoare de 890 euro, beneficiezi de un pachet de 17 DVD-uri (in valoare de 700 RON).
       
      La achizitionarea unui pachet Soft Transport LIGHT in valoare de 300 euro, beneficiezi de 3 DVD-uri la alegere (in valoare de 150 RON).
       
      Despre pachetele Soft Transport, gasesti mai multe detalii la: https://www.soft-transport.com/pricing.php
       
      * Pachetul de 17 DVD-uri contine inregistrarile emisunilor LIVE ale Transport Business Weekly Show - Ioana Csengeri. Click aici pentru detalii: https://www.euload.com/feat.php#ID355

      Parerea clientilor nostrii conteaza, asa ca le impartasim si cu tine: https://www.soft-transport.com/clients.php
       
      Daca ai nevoie de mai multe informatii despre Soft Transport, poti sa ne contactezi la numarul de telefon: 0756 777 777 sau la adresa de email: contact@soft-transport.ro
       
      Indiferent de alegerea facuta, echipa Soft Transport iti ureaza Sarbatori Fericite si La multi ani !!!
        

      Cu o deosebita stima,

      Alin Cristian Silaghi
      Client Manager
      TEL: 0756-777-777
      E-MAIL: contact@soft-transport.ro
      www.euload.com
      www.soft-transport.ro
      www.facebook.com/groups/infotransportatori

       Tu ce planuri ai pentru 2017?

      S-a lansat noua versiune 1.10 a programului SoftTransport.

      Data: 29/11/2016 11:13, Creat de: Jakab Aliz

      In data de 29 noiembrie 2016 s-a lansat noua versiune 1.10 a programului SoftTransport.

      S-a lansat noua versiune 1.10 a programului SoftTransport.

      S-a lansat versiunea LIGHT a programului SoftTransport.

      Data: 06/09/2016 13:03, Creat de: Jakab Aliz

      În data de 6 septembrie 2016 s-a lansat versiunea LIGHT a programului SoftTransport.

      S-a lansat versiunea LIGHT a programului SoftTransport.

      S-a lansat noua versiune 1.9 a programului SoftTransport.

      Data: 16/08/2016 12:44, Creat de: Ioana Csengeri

      În data de 16 august 2016 s-a lansat noua versiune 1.9 a programului SoftTransport.

      S-a lansat noua versiune 1.9 a programului SoftTransport.

      De 10 ani Prieteni ai Transportatorilor

      Data: 21/06/2016 07:41, Creat de: Stefan Racsak

      O seară de neuitat! Aşa se poate descrie petrecerea aniversară a 10 ANI de existenţă a bursei Euload. O seară unde noi, echipa EULOAD am avut deosebita plăcere de a ciocni un pahar de şampanie în preajma unor oameni minunaţi, atât în auditoriu cât şi pe scenă.

      Le mulţumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenţa şi sperăm să ne întâlnim într-un număr şi mai mare la următorii 10 ANI!

      De 10 ani Prieteni ai Transportatorilor
      De 10 ani Prieteni ai Transportatorilor
      De 10 ani Prieteni ai Transportatorilor
      De 10 ani Prieteni ai Transportatorilor
      De 10 ani Prieteni ai Transportatorilor
      De 10 ani Prieteni ai Transportatorilor
      De 10 ani Prieteni ai Transportatorilor
      De 10 ani Prieteni ai Transportatorilor

      Echipa EULOAD la Expo Tranzit - Cluj-Napoca 21-23 aprilie 2016

      Data: 25/04/2016 11:12, Creat de: Stefan Racsak

      Prezenţa echipei EULOAD la târgul internaţional de transport şi logistică de la Cluj a fost una caldă, primitoare şi plină de surprize.

      Am fost încântaţi să schimbăm sfaturi, impresii şi zâmbete cu vizitatorii stand-ului nostru cărora le mulţumim pentru interesul acordat produselor noastre. 

      Sperăm că delicatesele pe care le-am servit sub forma unor cornuleţe umplute cu bunătăţi într-un coş de paie tradiţional au încântat papilele gustative ale transportatorilor din sală.

      Echipa EULOAD la Expo Tranzit - Cluj-Napoca 21-23 aprilie 2016
      Echipa EULOAD la Expo Tranzit - Cluj-Napoca 21-23 aprilie 2016
      Echipa EULOAD la Expo Tranzit - Cluj-Napoca 21-23 aprilie 2016
      Echipa EULOAD la Expo Tranzit - Cluj-Napoca 21-23 aprilie 2016
      Echipa EULOAD la Expo Tranzit - Cluj-Napoca 21-23 aprilie 2016
      Echipa EULOAD la Expo Tranzit - Cluj-Napoca 21-23 aprilie 2016
      Echipa EULOAD la Expo Tranzit - Cluj-Napoca 21-23 aprilie 2016
      Echipa EULOAD la Expo Tranzit - Cluj-Napoca 21-23 aprilie 2016

      Analiza Cost/Km la Conacul Domnesc din Suceava, 7 aprilie 2016

      Data: 11/04/2016 11:35, Creat de: Stefan Racsak

      Deosebita locaţie a Conacului Domnesc a fost gazda celui de-al doilea seminar "Analiză Cost / KM - Profitabilitate în domeniul Transportului de Marfă". Au participat peste 150 de persoane care au apreciat informaţiile ca fiind de mare actualitate şi deosebit de utile.

      De asemenea, am avut plăcerea de a felicita 10 câştigători ai tombolei şi de a oferi un premiu cu un abonament EULOAD pe viaţă în valoare de 3500 de EURO domnului Toma Lucian de la firma Lego Speed SRL. 

      Mulţumim încă odată celor care au participat şi sperăm ca informaţiile furnizate în cadrul acestui seminar să le fi fost de un real folos.

      Analiza Cost/Km la Conacul Domnesc din Suceava, 7 aprilie 2016
      Analiza Cost/Km la Conacul Domnesc din Suceava, 7 aprilie 2016
      Analiza Cost/Km la Conacul Domnesc din Suceava, 7 aprilie 2016
      Analiza Cost/Km la Conacul Domnesc din Suceava, 7 aprilie 2016
      Analiza Cost/Km la Conacul Domnesc din Suceava, 7 aprilie 2016
      Analiza Cost/Km la Conacul Domnesc din Suceava, 7 aprilie 2016
      Analiza Cost/Km la Conacul Domnesc din Suceava, 7 aprilie 2016
      Analiza Cost/Km la Conacul Domnesc din Suceava, 7 aprilie 2016

      Invitaţie la seminarul Euload - Suceava, 7 aprilie 2016

      Data: 21/03/2016 14:05, Creat de: Stefan Racsak

      Te salutăm,

      Şi dorim să te invităm la SEMINARUL GRATUIT pe care îl vom susţine la SUCEAVA, joi 07 APRILIE 2016.

      Tema seminarului va fi: Analiza Cost / KM - Profitabilitate în domeniul Transportului de Marfă.

      Este seminarul pe care l-am susținut și la Sibiu, recent, pe 16 martie 2016 și care, spunem noi, a fost un succes. Am fost onoraţi de prezența a peste 200 de persoane, de la mai bine de 100 de companii de profil din țară (din foarte multe județe: AB, AR, AG, BH, BV, CV, CJ, DB, GJ, HR, HD, IF, MM, MS, OT, PH, SB, SV, TM, TL, VL).

      O sală plină ochi, plină de oameni deschiși, receptivi, bine pregătiți, cu care am interacționat foarte bine! Și de la care am învățat lucruri noi ! 

      Ei, la rândul lor, au apreciat inițiativa noastră, declarând că seminarul le-a fost extrem de util și că vor aplica în activitatea lor informațiile și sfaturile primite.

      Așa că, dacă nu ai reușit să vii la Sibiu din cauza programului sau a distanței, s-ar putea să poți să o faci la Suceava.

      Vom avea și aici o locație deosebită: Conacul Domnesc.

      Vom folosi și aici workbook-uri şi studii de caz, pentru o mai uşoară parcurgere a tematicii.

      Aşadar, te invităm să participi gratuit la Seminarul Euload care va avea loc în data de 07 Aprilie, în Suceava la Conacul Domnesc, începând cu ora 12:00.


      PROGRAMUL SEMINARULUI:

      11:45  Primirea invitaţilor.
      12:00  Analiza cost / km pe înţelesul tuturor.
                 Indicatori relevanţi.
                 Strategii de reducere a costurilor.
      14:00   Pauză de cafea.
      14:30   Tarifele de transport. Sunt ele acoperitoare?
                 Drumul spre (o mai mare) profitabilitate.
      16:00   Închidere seminar.

      De ce ai participa?

      Pentru simplul motiv că INFORMAŢIA înseamnă bani, înseamnă succes, înseamnă putere.

      Locuri disponibile: 200.

      Te rugăm să confirmi prezenţa ta (şi eventual a colegilor tăi) la numărul de telefon 0756-777-777 - Alin Cristian Silaghi sau la adresa de e-mail: contact@euload.com.


      Te aşteptăm cu drag!

      Echipa EULOAD

      Invitaţie la seminarul Euload - Suceava, 7 aprilie 2016

      S-a lansat noua versiune 1.8 a programului SoftTransport

      Data: 18/03/2016 11:54, Creat de: Stefan Racsak

      Versiunea 1.8 a programului SoftTransport a fost lansată în data de 16 martie 2016, cu ocazia seminarului Analiză Cost/KM - Profitabilitatea în transportul rutier de marfă, organizat de EULOAD la Sibiu.

      S-a lansat noua versiune 1.8 a programului SoftTransport

      Analiza Cost/Km a adus sala plină la Sibiu, pe 16 martie 2016

      Data: 17/03/2016 16:11, Creat de: Stefan Racsak

      O sală plină de energie şi entuziasm - aşa aş caracteriza primul seminar EULOAD al anului 2016 ţinut la Sibiu, cu tema Analiză cost/KM - profitabilitate în transportul rutier de marfă. Participanţii au avut ocazia de a beneficia de strategii valoroase de reducere a costurilor plus multe alte chichiţe contabiliceşti pentru o mai bună gestionare a propriei afaceri. 

      Networking-ul pauzei de cafea a fost îndulcit cu o mulţime de ciocolată şi totodată a existat un prilej bun pentru a schimba o carte de vizită sau chiar pentru a forma noi parteneriate. 

      Partea a două a seminarului a continuat cu aceeaşi intensitate ridicată ca cea dintâi, abordând în mod direct tarifele de transport şi încheind cu extragerea tombolei, unde am avut plăcerea de a felicita 12 câştigători! 

      Dorim să le mulţumim încă odată celor peste 100 de firme şi 200 de persoane care ne-au onorat cu prezenţa şi sperăm ca acest seminar să le ofere o strategie mai clară şi rapidă a drumului spre o mai mare profitabilitate.

      Analiza Cost/Km a adus sala plină la Sibiu, pe 16 martie 2016
      Analiza Cost/Km a adus sala plină la Sibiu, pe 16 martie 2016
      Analiza Cost/Km a adus sala plină la Sibiu, pe 16 martie 2016
      Analiza Cost/Km a adus sala plină la Sibiu, pe 16 martie 2016
      Analiza Cost/Km a adus sala plină la Sibiu, pe 16 martie 2016
      Analiza Cost/Km a adus sala plină la Sibiu, pe 16 martie 2016
      Analiza Cost/Km a adus sala plină la Sibiu, pe 16 martie 2016
      Analiza Cost/Km a adus sala plină la Sibiu, pe 16 martie 2016

      Invitaţie la seminarul Euload - Sibiu, 16 martie 2016

      Data: 25/02/2016 13:43, Creat de: Stefan Racsak

      Vă salutăm,

      Dorim să vă invităm personal la SEMINARUL GRATUIT pe care îl voi susţine la SIBIU, în 16 martie 2016.

      Tema seminarului va fi: Analiza Cost / KM - Profitabilitate în domeniul Transportului de Marfă.

      Este o tema vastă, de importanţă strategică am zice, pe care o vom aprofunda cu această ocazie, astfel încât să rămâneţi cu informaţii valoroase care să vă ajute în activitatea dumneavoastră. Vom folosi workbook-uri şi studii de caz, pentru o mai uşoară parcurgere a tematicii.

      Seminarul se adresează în principal administratorilor de companii de transport marfă, directorilor, dar poate fi foarte valoros şi contabililor, şefilor de autocoloană din firma d-voastră.

      Am susţinut o prezentare pe această tema in 2014 la Piatra-Neamt în cadrul Conferinţei Tranzit. Am înteles atunci că există un foarte mare interes al transportatorilor pe acest subiect.

      De asemenea cele 8 seminarii SoftTransport - Mai mult decât o aplicaţie, o metodă de organizare în transport pe care le-am susţinut anul trecut în mai multe localităţi din ţară, mi-a arătat că acest interes este mai mare ca oricând. Haideţi să abordăm din nou problema costurilor din perspectiva anului 2016.

      De ce o facem? Poate ştiţi deja că am lansat în luna ianuarie şi o serie de emisiuni LIVE, în fiecare Miercuri de la ora 12:00. Iarăşi, de ce o facem? Pentru că, în cei  10 ani de când Euload este aproape de transportatori şi transportatorii alături de Euload, inima noastră vibrează odată cu inima d-voastră, cu inima transportului românesc.

      Aşadar, vă invităm să participaţi gratuit la Seminarul Euload care va avea loc în data de 16 Martie 2016, în Sibiu la hotelul Hilton, începând cu ora 12:00.


      PROGRAMUL SEMINARULUI:

      11:45  Primirea invitaţilor.
      12:00  Analiza cost / km pe înţelesul tuturor.
                 Indicatori relevanţi.
                 Strategii de reducere a costurilor.
      14:00   Pauză de cafea.
      14:30   Tarifele de transport. Sunt ele acoperitoare?
                 Drumul spre (o mai mare) profitabilitate.
      16:00   Închidere seminar.

      De ce ai participa?

      Pentru simplul motiv că INFORMAŢIA înseamnă bani, înseamnă succes, înseamnă putere.

      Locuri disponibile: 200.

      Vă rugăm să confirmaţi prezenţa ta (şi eventual a colegilor dumneavoastră) la numărul de telefon 0756-777-777 - Alin Cristian Silaghi sau la adresa de e-mail: contact@euload.com.

      Vă aşteptăm cu drag!

      Echipa EULOAD

       Invitaţie la seminarul Euload - Sibiu, 16 martie 2016

      S-a lansat noua versiune 1.7 a programului SoftTransport.

      Data: 22/01/2016 15:17, Creat de: Ioana Csengeri

      În data de 22 ianuarie 2016 s-a lansat noua versiune 1.7 a programului SoftTransport.

      S-a lansat noua versiune 1.7 a programului SoftTransport.

      Luna cadourilor a început. Profită la maxim de oferta noastră specială.

      Data: 02/12/2015 14:52, Creat de: Stefan Racsak

      Stimate transportator, anul 2015 se încheie în curând. După un an plin de muncă, dorim să împărtășim cu dumneavoastră câteva din reușitele echipei Euload:

       

      ✓ Am îmbunătățit design-ul la pagina noastră: www.euload.com;

       

       ✓ Am lansat Blog Euload;

       

       ✓ O nouă aplicație a fost lansată și se află la dispoziția d-voastră pe euload.comCalculatorul de KG/AXE.

       

       ✓ Am organizat 8 seminarii dedicate transportatorilor în mai multe orașe din România (Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Pitești, Brașov, Suceava și Arad), cu tema "Soft-Transport, mai mult decât o aplicație, o metodă de organizare în transport".

       

       ✓ Aproximativ 500 de companii au fost prezente la seminariile noastre.

       

       ✓ Peste 800 de manageri transport, administratori, șefi de autocoloană, contabili și dispeceri au fost alături de noi cu aceste ocazii.

       

       ✓ Peste 30 de implementări Soft-Transport în 2015 (vezi lista clienti)

       

        ✓ Am fost prezenți la 5 evenimente și conferințe de top din Romania: Conferința Tranzit de la Timișoara, Conferința Ziua Cargo de la Tg. Mures, Conferința Tranzit de la Iași, la Translogistica Bucharest International Transport & Logistic organizat la Romexpo și la Gala Premiilor Tranzit de la Cluj-Napoca.

       

       ✓ Numărăm 7 versiuni noi de la lansarea SoftTransport și până acum, însă nu ne oprim aici! Versiunea 1.7, aflată în testări va fi lansată până la sfârșitul anului, aducând cu ea două mari dezvoltări: centrul de cost (profit) pe mai multe criterii (inclusiv pe camion), precum și îmbunătățirea semnificativă a componentei pentru expediții.

       

      ✓ Mai multe detalii despre cum funcționează aplicația, evenimente, clienți și prețuri pe: www.soft-transport.ro

       


      Ca să putem să vă servim și mai bine în 2016, am luat decizia să creștem prețul aplicației Soft Transport.

      Nu pare o veste prea bună, nu-i așa?

      Vestea bună este că puteți achiziționa aplicația la prețul vechi (începând de la 499,95 euro pentru pachetul standard) până în data de 20 decembrie 2015.
       


      Ce câștigi dacă achiziționezi aplicația Soft Transport în 2015?

       

       ☑ dobândești un instrument care va face mult mai ușoară gestionarea activității de transport din firma ta;

       ☑ nu vei cheltui circa 350 de euro în plus, pentru a achiziționa licența la un preț majorat în 2016; 

       ☑ în plus, ATENȚIE, câștigi garanția prețului de 499,95 euro pentru 3 ani.

      Nu uita: SoftTransport este singurul software dedicat transportatorilor care ofera 100% garantie. 

       


      Ce pierzi dacă nu achiziționezi Soft Transport în 2015?

       

       ☒ nu vei scăpa prea repede de maldărul de hârtii și fișiere Excel. Volumul acestora va continua să crească fără însă să simți că te ajută cu ceva; 

       ☒ pierzi garanția de preț de 499,95 euro pentru 3 ani;

       ☒ pierzi posibilitatea de a profita de consultanță și soluții concrete în organizarea și controlul activității de transport.

      Nu uita: SoftTransport este singurul software dedicat transportatorilor care oferă 100% garanție. 

       

      Sună acum la nr. de telefon 0756-777777 - Alin Cristian Silaghi, și noi o să îți oferim cea mai utilă și profitabilă soluție software a industriei de transport din România.

      Alege să investești în viitorul afacerii tale! Noi suntem aici să te ajutăm!
       

      Luna cadourilor a început. Profită la maxim de oferta noastră specială.

      Seminar Soft-Transport, Arad - 19 noiembrie 2015

      Data: 20/11/2015 13:20, Creat de: Stefan Racsak

      Ultimul seminar marca EULOAD al acestui an a găzduit o serie lungă de discuţii pertinente cu privire la problemele reale cu care se confruntă transportatorii de ani de zile.

      Discuţiile au fost urmate de soluţii concrete oferite de echipa Soft Transport pentru reducerea munţilor de hârtii din birouri, iar finalul seminarului a fost îndulcit cu o extragere de tombolă şi un sunet puternic de aplauze a auditorilor.

      Seminar Soft-Transport, Arad - 19 noiembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Arad - 19 noiembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Arad - 19 noiembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Arad - 19 noiembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Arad - 19 noiembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Arad - 19 noiembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Arad - 19 noiembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Arad - 19 noiembrie 2015

      Invitaţie la Seminar Soft-Transport, Arad - 19 noiembrie 2015

      Data: 28/10/2015 14:53, Creat de: Stefan Racsak

      Ziua de 19 noiembrie 2015 și sala de conferințe a hotelului Continental Forum din Arad vor găzdui începând cu orele 12:00 un nou seminar dedicat persoanelor implicate în mediul transporturilor de mărfuri rutiere, numit Soft Transport - mai mult decât o aplicație, o metodă de organizare în transport.

      Echipa noastră vă invită cu drag să luați parte la acest seminar nu doar pentru a vă contura o idee despre modul în care funcționează aplicația ci și pentru a vă oferi șirul lung de soluții asupra eventualelor probleme din firma d-voastră pe care soft-ul vi le-ar putea rezolva. Prinzând prezentul, analizând trecutul și ușurând viitorul.

      Invitaţie la Seminar Soft-Transport, Arad - 19 noiembrie 2015

      EASY - magnetul pozelor de la Gala Premiilor Tranzit

      Data: 28/10/2015 13:37, Creat de: Stefan Racsak

      Apropierea față de data celebrei sărbători de Halloween nu a fost doar o întâmplare pentru deghizarea oarecum subtilă a mascotei EASY în cadrul Galei Premiilor Tranzit. Unde, a fost prezent fizic atât în sala conferințelor cu o mapă albă în mână, semănând ca un profesor armat cu mici notițe în buzunar sub forma unor flyere despre beneficiile aplicației Soft Transport cât și lângă standul EULOAD cu o ceașcă de cafea, grijuliu ținută în mână, suficient cât să soarbe privirile trecătorilor.

      Drona, sora atracțiilor standului nostru și-a desfăcut din nou aripile acționate electric și ne-a oferit o altă serie magnifică de piesaje ale locației Grand Hotel Italia. În tot acest timp, echipa noastră a avut satisfacția de a-i întâmpina pe numeroșii musafiri cu o serie imensă de cadouri și tombole grațios așezate pe temelia unui cub format din paleți.

      Sfârșitul zilei a adus în sânul ei o petrecere pe cinste cu multe zâmbete, cu o mulțime de premii înmânate și cu o mâncare ce le-a masat celor peste 600 de participanți toate papilele gustative.

      EASY - magnetul pozelor de la Gala Premiilor Tranzit
      EASY - magnetul pozelor de la Gala Premiilor Tranzit
      EASY - magnetul pozelor de la Gala Premiilor Tranzit
      EASY - magnetul pozelor de la Gala Premiilor Tranzit
      EASY - magnetul pozelor de la Gala Premiilor Tranzit
      EASY - magnetul pozelor de la Gala Premiilor Tranzit
      EASY - magnetul pozelor de la Gala Premiilor Tranzit
      EASY - magnetul pozelor de la Gala Premiilor Tranzit

      Gala premiilor Tranzit - CLUJ NAPOCA - 23 octombrie 2015

      Data: 21/10/2015 14:13, Creat de: Stefan Racsak

      În data de 23 octombrie, membri echipei EULOAD vă invită să luați parte la un eveniment grandios, Gala Premiilor Tranzit ce va avea loc în Cluj-Napoca la Hotelul Grand Hotel Italia, începând cu ora 14:00.

      Vă așteptăm la standul EULOAD, cu o cantitate mare de surprize: cadouri, promoții, tombolă și lansări de produse noi.
       

      Pentru a vizualiza și invitația video a galei, vă rugăm să dați click aici.

       

       

      Gala premiilor Tranzit - CLUJ NAPOCA - 23 octombrie 2015

      Echipa EULOAD la TransLogistica 2015

      Data: 21/10/2015 09:28, Creat de: Stefan Racsak

      Unul dintre cele mai importante saloane logistice din țară, Romexpo București a găzduit în perioada 14 - 17 octombrie o noua ediție de expoziție dedicată logisticii, transporturilor comerciale, intralogisticii și industriilor conexe.  

      Standul echipei noastre EULOAD a fost într-o formă de zile mari, astfel încât a atras toate privirile vizitatorilor. Noua noastră "tehnologie" în transport: drona cât și mascota aplicației Soft Transport: EASY au acaparat o serie de selfie-uri și panorame splendide.

      Am fost încântați de prezența numeroasă a vizitatorilor de la standul nostru, unde atât interesul pentru problemele actuale în transport cât și cel pentru serviciile noastre a fost extrem de ridicat.

      Spre final, evenimentul a fost conturat cu o conferință în cadrul căreia s-au prezentat succint și concret toate avantajele aplicației Soft Transport. Urmând ca mai apoi să se dezbată și nelămurirle legate de sistemele ERP și WMS.

      Le mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat la stand și sperăm ca toate discuțiile pe care le-am purtat să le fi fost de un real folos!

       

       

       

      Echipa EULOAD la TransLogistica 2015
      Echipa EULOAD la TransLogistica 2015
      Echipa EULOAD la TransLogistica 2015
      Echipa EULOAD la TransLogistica 2015
      Echipa EULOAD la TransLogistica 2015
      Echipa EULOAD la TransLogistica 2015
      Echipa EULOAD la TransLogistica 2015
      Echipa EULOAD la TransLogistica 2015

      Seminar Soft-Transport, Suceava - 8 octombrie 2015

      Data: 09/10/2015 17:19, Creat de: Stefan Racsak

      Noua tehnologie în transport amintită într-una din postările paginii noastre de Facebook a ţinut ieri capul de afiş al seminarului 
      Soft Transport de la Conacul Domnesc din Suceava.

      Pe lângă faptul că a atras curiozitatea şi în acelaşi timp zâmbetul participanţilor, a reuşit să se zbată cu ghearele palelor de vânt şi să ne ofere tuturor nişte peisaje de-a dreptul mirifice.

      Premiul tombolei în valoare de 500 de EURO a fost câştigat de către firma OVICOST TRANS SRL. 

      Le mulţumim tututor participanţilor pentru prezenţă şi sperăm ca toate problemele şi soluţiile puse pe tapet în cadrul întâlnirii să le fi fost de folos.

      Seminar Soft-Transport, Suceava - 8 octombrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Suceava - 8 octombrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Suceava - 8 octombrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Suceava - 8 octombrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Suceava - 8 octombrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Suceava - 8 octombrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Suceava - 8 octombrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Suceava - 8 octombrie 2015

      Invitație la Seminar Soft-Transport - Suceava, 8 octombrie 2015

      Data: 29/09/2015 11:38, Creat de: Stefan Racsak

      În data de 8 octombrie 2015, la Suceava, la Conacul Domnesc, începând cu ora 12:00 vă invităm cu drag să luați parte la un nou seminar dedicat transportatorilor. 

      Unde, pe lângă o prezentare vastă a aplicației Soft Transport și ce beneficii vă poate aduce firmei d-voastră, vom purta discuții pertinente cu privire la problemele în organizarea și controlul unei firme de transport.  

      Invitație la Seminar Soft-Transport - Suceava, 8 octombrie 2015

      Seminar Soft-Transport, Braşov - 17 septembrie 2015

      Data: 18/09/2015 15:36, Creat de: Stefan Racsak

      În atmosfera unei toamne cu tonuri calde, hotelul Ramada din Braşov a găzduit o nouă serie de seminarii marca Soft Transport. Nu numai că toamna amintită mai devreme a anunţat şi lansarea noii versiuni Soft Transport dar a şi schimbat structura seminarului, facându-l mult mai interactiv.

      Astfel, sala de conferinţe T.A.S al hotelului s-a transformat în mai multe departamente de gestiune a unei firme de transport. Rolul acestor mici departamente au adus un mare plus de idei participanţilor, oferindu-le soluţii practice pentru combaterea a anumitor blocaje în gestiunea firmelor lor şi totodată prezentându-le pe larg avantajele numeroase pe care i le poate aduce instrumentul Soft Transport.

      La sfârşitul seminarului, în urma extragerii unei tombole, am avut plăcerea de a-i desemna ca şi câştigători ai unei licenţe Soft Transport în valoare de 500 de EURO, valabilă un an de zile, pe reprezentanţii firmei Popovici Internationale Transporte SRL.

      Tot prin această cale, le mulţumim tuturor celor care au participat pentru părerile furnizate şi sperăm ca pe viitor să ne mai întâlnim şi la alte seminarii organzate de echipa Soft Transport. 

      Seminar Soft-Transport, Braşov - 17 septembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Braşov - 17 septembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Braşov - 17 septembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Braşov - 17 septembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Braşov - 17 septembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Braşov - 17 septembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Braşov - 17 septembrie 2015
      Seminar Soft-Transport, Braşov - 17 septembrie 2015

      S-a lansat versiunea 1.6 a programului SoftTransport.

      Data: 01/09/2015 17:06, Creat de: Dobos Attila Gabriel

      În data de 01 Septembrie 2015 s-a lansat noua versiune 1.6 a programului SoftTransport.

      Ea aduce cu sine o mulțime de dezvoltări noi, de îmbunătățiri, o bună parte dintre ele fiind rodul sugestiilor primite de la d-voastră. 
      Printre aestea se numara: 
      - Lărgirea plajei de utilizatori, prin dezvoltarea tipului de cont șofer. 
      - Dezvoltarea unei mesagerii interne, între utilizatorii programului, mesagerie care are marea calitate de a ramâne arhivată pe toată durata de utilizare a programului.
      - Dezvoltarea unei funcții de transfer a comenzilor în curs de execuție (active) între dispeceri. 
      - Dezvoltarea unui modul destinat scanării documentelor cursei (foaie de parcurs, CMR-uri, deconturi), salvării acestora, precum și căutării, accesării/vizualizării acestora prin intermediul aplicației SoftTransport.
      - Dezvoltarea unui nou grup de Statistici, pe care le-am numit generic Statistici Parc Auto
      - O dezvoltare mai deosebită o constituie așa-numitele Statistici SoftTransport, care conțin, extrase din baza de date, mai mulți indicatori de volum ai activității, separat pe fiecare dispecer în parte, iar apoi separat pe fiecare client în parte.
      - S-a dezvoltat un sistem de avertizare tip fereastră pop-up, care cuprinde, pe lângă comenzile arhivate cu erori considerate critice, și valabilitățile care urmează să expire atât pentru camioane, remorci și angajați

      S-a lansat versiunea 1.6 a programului SoftTransport.

      Seminar Soft-Transport, Braşov - 17 septembrie 2015

      Data: 01/09/2015 10:03, Creat de: Stefan Racsak

      Mireasma toamnei prefaţează o noua serie de seminarii marca Soft Transport. Astfel, primul seminar în care se va prezenta modul în care aplicaţia Soft Transport poate ajuta ca şi instrument de lucru, la îmbunătăţirea organizării şi întărirea controlului unei firme de transport, va avea loc la Braşov, în data de 17 septembrie, începând cu ora 12:00, la hotelul Ramada, în sala de conferinţe "Tas".

       

       

      Seminar Soft-Transport, Braşov - 17 septembrie 2015

      Săptămâna Soft-Transport

      Data: 07/08/2015 07:32, Creat de: Stefan Racsak

      Cu bucurie dorim să vă anunţăm că în data de 6 august 2015 s-a născut noua noastră mascota EASY a manualului de implementare Soft Transport.

      Săptămâna Soft-Transport

      S-a lansat versiunea 1.5 a programului Soft-Transport

      Data: 25/06/2015 13:47, Creat de: Stefan Racsak

      În data de 25 iunie 2015 s-a lansat noua versiune 1.5 a programului SoftTransport. În cadrul noii versiuni s-a adăugat şi partea de FACTURARE, unde s-a introdus posibilitatea de a întocmi (emite) facturile pentru transport. Totodată, pagina de facturare este organizată tabelar şi cuprinde pe linii comenzile de transport, incluzând şi următoarele avantaje:

      - întocmirea facturii e mult mai rapidă şi mult mai corectă, deoarece multe din explicaţiile facturii se precompletează automat: perioada transportului, număr camion, număr înmatriculare remorcă, localităţile de început/sfârşit, numărul comenzii/contractului, etc.

      - cursul valutar al BNR se preia automat, astfel încât atunci când intocmiţi facturi în valută, echivalentul în lei se calculează automat.

      - calculul scadenţei se face automat, în funcţie de informaţiile cuprinse în baza de date pentru clientul respectiv, programul ştiind să calculeze scadenţa după mai multe variante: un număr x de zile de la data facturii, data predării documentelor, luna în curs.

      S-a lansat versiunea 1.5 a programului Soft-Transport

      O expo-conferinţă saturată cu entuziasm şi eficacitate

      Data: 16/06/2015 12:22, Creat de: Stefan Racsak

      Expo-conferinţa "România o punte între Vest şi Est" a reuşit să atragă un număr larg de vizitatori, oferindu-i echipei Soft-Transport posibilitatea de a-şi mări orizontul de vizitatori la stand până la un număr de 60 de firme.

      Aşa cum am promis/anunţat în acest VIDEO, printre atâtea subiecte dezbătute şi stufoase despre principalele chichiţe ale transportului internaţional de mărfuri, o sumedenie de premii şi promoţii aveau să-şi afle viitorii proprietari, astfel:

       

      COMFERT SRL - a câştigat o licenţă gratuită a aplicaţiei Soft-Transport valabilă pe un an de zile în valoare de 500 Euro;

      EUROMAX COMPANY SRL - a câştigat 1 abonament EXTRA gratuit pe Bursa de Transport Europeană EULOAD valabil pe un an de zile în valoare de 139 Lei; 

      MEMBOTRANS SRL - a câştigat 1 abonament EXTRA gratuit pe Bursa de Transport Europeană EULOAD valabil pe un an de zile în valoare de 139 Lei;

      BRANEX TRANS SRL - a câştigat 1 abonament EXTRA gratuit pe Bursa de Transport Europeană EULOAD valabil pe un an de zile în valoare de 139 Lei.

       

      Festivitatea de premiere presărată cu entuziasm ne-a oferit încă odată ocazia de a le mulţumi tuturor participanţilor pentru atenţia acordată produselor pe care le-am promovat în cadrul conferinţei.

      Totodată am vrea să menţionăm calitatea informaţiilor şi a prezentărilor pe care membri echipei TRANZIT, prin invitaţii lor, au pus-o la dispoziţia participantilor.

      Pentru a vizualiza mai multe despre acest eveniment vă rugăm să vizitaţi pagina de facebook a revistei TRANZIT dând click pe următorul link

      O expo-conferinţă saturată cu entuziasm şi eficacitate
      O expo-conferinţă saturată cu entuziasm şi eficacitate
      O expo-conferinţă saturată cu entuziasm şi eficacitate
      O expo-conferinţă saturată cu entuziasm şi eficacitate

      Conferinţa Tranzit - IAŞI - 11, 12 Iunie 2015

      Data: 08/06/2015 15:43, Creat de: Stefan Racsak

      În prezenţa a şapte mărci de camioane şi două de semiremorci, echipa EULOAD vă invită sa luaţi parte la o expo-conferinţă "România o punte între Vest şi Est" susţinută de către revista Tranzit, pe data de 11, respectiv 12 iunie 2015 la hotelul Unirea din Iaşi, începând cu ora 13:00.

      În cuprinsul acestei conferinţe, vă vom aştepta la standul nostru cu mai multe detalii despre viitoarele actualizări ale Soft Transport-ului, reduceri la o eventuală achiziţionare a oricărui pachet de abonament a soft-ului şi multe alte produse promoţionale.

      Conferinţa are ca temă principală oportunităţile de dezvoltare oferite de regiunea Moldovei, care are alocată cea mai mare parte a fondurilor europene din progamele de finanţare 2014 - 2020 dintre toate regiunile ţării, piedicile impuse la nivel internaţional de Belgia, Italia, Germania şi Franţa şi de modul în care transportatorii români trebuie să-şi regândească afacerile în 2016 - 2017, pentru că din 2018 se vor schimba regulile transporturilor internaţionale, regulamentul cabotajului şi legislaţia muncii din Uniunea Europeană.

       

      Conferinţa Tranzit - IAŞI - 11, 12 Iunie 2015

      O prezenţă în plus, un pas înainte

      Data: 08/06/2015 15:16, Creat de: Stefan Racsak

      O sală, un stand, o tonă de informaţii utile mediului transportatorilor şi o prezentare video pe măsură, au fost ingredientele suficiente pentru a întări comunicarea dintre membrii echipei EULOAD şi vizitatorii conferinţei "Am marfă, caut transport" organizată de revista Ziua Cargo pe data de 4 - 5 iunie 2015 la hotelul President din Târgu Mureş.

      Paleţii în miniatură, hărţile cu restricţiile de circulaţie, respectiv rutele ocolitoare din Germania, broşurile atent poziţionate lângă o multitudine de cadouri şi promoţii, au generat ca de obicei, preocuparea pasionaţilor de cai putere amplasaţi pe un cap tractor şi nu numai. Urmând ca la finele zilei, într-un fast de zile mari, printr-o extragere la o tombolă, echipa EULOAD anterior menţionată să-i ofere domnului Alin Popescu de la firma EURO HAUL un abonament gratuit, de tip PACHET STANDARD în valoare de 500 de EURO, valabil pe un an de zile.

      Dorim să le adresam încă odată mulţumiri tuturor vizitatorilor de la stand pentru atenţia acordată şi să-i felicităm în acelaşi timp pe organizatorii conferinţei pentru efortul depus de a strânge şi a dezbate pe larg mai toate problemele pieţei de transport mărfuri.

       

       

      O prezenţă în plus, un pas înainte
      O prezenţă în plus, un pas înainte
      O prezenţă în plus, un pas înainte
      O prezenţă în plus, un pas înainte
      O prezenţă în plus, un pas înainte
      O prezenţă în plus, un pas înainte
      O prezenţă în plus, un pas înainte
      O prezenţă în plus, un pas înainte

      Conferinta Ziua Cargo - TARGU MURES - 4, 5 Iunie 2015

      Data: 29/05/2015 15:36, Creat de: Stefan Racsak

      Echipa Euload va invita sa participati la o conferinta dedicata transportatorilor, in special ciclului: caraus, expeditor si clientul final; organizata de revista "Ziua Cargo", ce va avea loc pe data de 4, respectiv 5 iunie in Targu Mures, la hotelul President.

      In cadrul conferintei "Am marfa, caut transport", va vom astepta la stand-ul nostru cu o sumedenie de promotii, cadouri, detalii proaspete despre viitoarele actualizari ale aplicatiei Soft-Transport si o prezentare video menita sa va capteze fiecare picur de curiozitate.

      Conferinta Ziua Cargo - TARGU MURES - 4, 5 Iunie 2015

      Seminar Soft-Transport, Pitesti - 27 mai 2015

      Data: 29/05/2015 13:25, Creat de: Stefan Racsak

      Seria seminarelor SoftTransport, incepute la Piatra Neamt in 29 ianuarie 2015, apoi in data de 19 februarie.2015 la Cluj-Napoca, 11 martie 2015 la Timisoara, 6 mai 2015 la Oradea, a continuat cu seminarul Soft-Transport de la Pitesti din data de 27 mai 2015.

      Tema intalnirii a fost "SoftTransport, mai mult decat o APLICATIE, o metoda de organizare in TRANSPORT". La seminar au participat firme de transport din Arges, Ilfov, Dambovita, Valcea, Prahova si Dolj.

      Intr-o atmosfera relaxata si deschisa s-a discutat felul in care aplicatia Soft-Transport, poate ajuta, ca si instrument de lucru, la imbunatatirea organizarii si intarirea controlului unei firme de transport.

      Multumim participantilor pentru intrebarile pe care ni le-au adresat, pentru faptul ca ne-au impartasit din "durerile de cap" ale managementului de varf dintr-o companie de transport. Speram ca i-am convins ca aplicatia noastra este de fapt ceea ce cauta, si le promitem ca acolo inca unde aplicatia nu se muleaza perfect pe nevoile lor, o s-o imbunatatim!

      Seminar Soft-Transport, Pitesti - 27 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Pitesti - 27 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Pitesti - 27 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Pitesti - 27 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Pitesti - 27 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Pitesti - 27 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Pitesti - 27 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Pitesti - 27 mai 2015

      Invitatie la Seminar Soft-Transport - Pitesti, 27 mai 2015

      Data: 13/05/2015 13:13, Creat de: Stefan Racsak

      In data de 27 mai 2015, in Pitesti, la Hotelul Ramada, sala de conferinte Topaz, incepand cu ora 12:00, va avea loc seminarul cu tema "SoftTransport - mai mult decat o APLICATIE, o metoda de ORGANIZARE in TRANSPORT". Participarea este gratuita. Sunt invitati toti cei care sunt interesati de imbunatatirea CONTROLULUI activitatii de transport si eficientizarea dispeceratului si a celorlalte compartimente ale unei firme de transport marfa.

      Invitatie la Seminar Soft-Transport - Pitesti, 27 mai 2015

      Seminar Soft-Transport, Oradea - 6 mai 2015

      Data: 07/05/2015 11:27, Creat de: Ioana Csengeri

      Seria seminarelor SoftTransport, incepute la Piatra Neamt in 29 ianuarie 2015, apoi in data de 19 februarie.2015  la Cluj-Napoca, 11 martie 2015 la Timisoara, a continuat cu seminarul Soft-Transport de la Oradea din data de 6 mai 2015.  Tema intalnirii a fost "SoftTransport, mai mult decat o APLICATIE, o metoda de organizare in TRANSPORT".  La seminar au participat firme de transport din  Bihor, Arad, Maramures, Satu-Mare, Salaj.

      Intr-o atmosfera relaxata si deschisa s-a discutat felul in care aplicatia Soft-Transport, poate ajuta, ca si instrument de lucru, la imbunatatirea organizarii si intarirea controlului unei firme de transport.

      Multumim participantilor pentru intrebarile pe care ni le-au adresat, pentru faptul ca ne-au impartasit din "durerile de cap" ale managementului de varf dintr-o companie de transport. Speram ca i-am convins ca aplicatia noastra este de fapt ceea ce cauta, si le promitem ca acolo inca unde aplicatia nu se muleaza perfect pe nevoile lor, o s-o imbunatatim!

      Seminar Soft-Transport, Oradea - 6 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Oradea - 6 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Oradea - 6 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Oradea - 6 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Oradea - 6 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Oradea - 6 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Oradea - 6 mai 2015
      Seminar Soft-Transport, Oradea - 6 mai 2015

      Invitatie la Seminar Soft-Transport - Oradea, 6 mai 2015

      Data: 29/04/2015 17:13, Creat de: Stefan Racsak

      In data de 6 mai 2015, in Oradea, la Hotelul Continental Forum, Sala Paladium, incepand cu ora 12:00 va avea loc seminarul cu tema "SoftTransport - mai mult decat o APLICATIE, o metoda de ORGANIZARE in TRANSPORT". Participarea este gratuita. Sunt invitati toti cei care sunt interesati de imbunatatirea CONTROLULUI activitatii de transport si eficientizarea dispeceratului si a celorlalte compartimente ale unei firme de transport marfa.

      Invitatie la Seminar Soft-Transport - Oradea, 6 mai 2015

      Conferinta Tranzit - TIMISOARA - 23, 24 Aprilie 2015

      Data: 29/04/2015 16:29, Creat de: Ioana Csengeri

      Prezenta echipei Euload la conferinta "Sah la soferi!", gazduita de revista Tranzit in Timisoara a reusit sa starneasca interesul multor vizitatori, care, au fost intampinati cu o multime de cadouri, promotii si o prezentare video, obiectiva despre tot ceea ce poate oferi aplicatia Soft-Transport. Prin aceasta cale, dorim sa le adresam multumiri si speram sa ne revedem cat mai curand! 

      Conferinta Tranzit - TIMISOARA - 23, 24 Aprilie 2015
      Conferinta Tranzit - TIMISOARA - 23, 24 Aprilie 2015
      Conferinta Tranzit - TIMISOARA - 23, 24 Aprilie 2015
      Conferinta Tranzit - TIMISOARA - 23, 24 Aprilie 2015
      Conferinta Tranzit - TIMISOARA - 23, 24 Aprilie 2015
      Conferinta Tranzit - TIMISOARA - 23, 24 Aprilie 2015
      Conferinta Tranzit - TIMISOARA - 23, 24 Aprilie 2015
      Conferinta Tranzit - TIMISOARA - 23, 24 Aprilie 2015

      Se lansează versiunea 1.4 a programului Soft Transport

      Data: 22/04/2015 18:07, Creat de: Dienes Attila

      În 23 aprilie 2015 se lansează noua versiune 1.4 a programului SoftTransport.

      Se lansează versiunea 1.4 a programului Soft Transport

      S-a lansat versiunea 1.3 a programului Soft-Transport

      Data: 31/03/2015 15:00, Creat de: Ioana Csengeri

       În 31 martie 2015 s-a lansat noua versiune 1.3 a programului SoftTransport.

      S-a lansat versiunea 1.3 a programului Soft-Transport

      Seminar SoftTransport - TIMISOARA - 11 martie 2015

      Data: 13/03/2015 12:50, Creat de: Ioana Csengeri

      Seria seminarelor SoftTransport, incepute la Piatra Neamt in ianuarie 2015, apoi in data de 19.02.2015  la Cluj-Napoca, a continuat cu prezenta echipei SoftTransport la Timisoara in data de 11 martie 2015.  Tema intalnirii a fost "SoftTransport, mai mult decat o APLICATIE, o metoda de organizare in TRANSPORT".  La seminar au participat firme de transport din Timis, Arad, Mehedinti, Caras Severin, Bihor, Hunedoara si Alba .

      Au fost punctate avantajele folosirii instrumentului Soft-Transport in activitatea de zi cu zi a unei firme de transport.

      Discutiile libere de la sfarsitul intalnirii cu privire la impozitarea diurnelor, salarul minim pe Germania si schimbarile din ultimele zile cu privire la folosirea tahografelor de catre soferi au fost interesante si animate.

      Nu in ultimul rand o nota maxima pentru personalul si ambientul Hotelului Continental din Timisoara pentru suportul pe care ni l-au dat in organizarea unui eveniment reusit!

       

      Seminar SoftTransport - TIMISOARA - 11 martie 2015
      Seminar SoftTransport - TIMISOARA - 11 martie 2015
      Seminar SoftTransport - TIMISOARA - 11 martie 2015
      Seminar SoftTransport - TIMISOARA - 11 martie 2015
      Seminar SoftTransport - TIMISOARA - 11 martie 2015
      Seminar SoftTransport - TIMISOARA - 11 martie 2015
      Seminar SoftTransport - TIMISOARA - 11 martie 2015
      Seminar SoftTransport - TIMISOARA - 11 martie 2015

      Invitatie la seminar SoftTransport - TIMISOARA - 11 martie 2015

      Data: 03/03/2015 06:39, Creat de: Administrator

      In data de 11.03.2015, la  Timisoara, Hotel Continental va avea loc seminarul cu tema "SoftTransport - mai mult decat o APLICATIE, o metoda de ORGANIZARE in TRANSPORT". Participarea este gratuita. Sunt invitati toti cei care sunt interesati de imbunatatirea CONTROLULUI activitatii de transport si eficientizarea dispeceratului si a celorlalte compartimente ale unei firme de transport marfa.

      Invitatie la seminar SoftTransport - TIMISOARA - 11 martie 2015

      Seminar SoftTransport - Cluj-Napoca, 19 februarie 2015

      Data: 23/02/2015 18:33, Creat de: Ioana Csengeri

      Seria seminarelor SoftTransport, incepute la Piatra Neamt in ianuarie 2015, a continuat in data de 19.02.2015  la Cluj-Napoca.  Tema seminarului a fost "SoftTransport, mai mult decat o APLICATIE, o metoda de organizare in TRANSPORT".  La seminar au participat firme de transport din Cluj, Bihor, Salaj, Sibiu, Alba si Mures.

      Seminarul a fost interactiv, organizatorii primind o multime de intrebari si sugestii din partea participantilor.   

      Asa cum declara un participant: "SoftTransport, mai mult decat o APLICATIE, mai mult decat UTIL !"

      Seminar SoftTransport - Cluj-Napoca, 19 februarie 2015
      Seminar SoftTransport - Cluj-Napoca, 19 februarie 2015
      Seminar SoftTransport - Cluj-Napoca, 19 februarie 2015
      Seminar SoftTransport - Cluj-Napoca, 19 februarie 2015
      Seminar SoftTransport - Cluj-Napoca, 19 februarie 2015
      Seminar SoftTransport - Cluj-Napoca, 19 februarie 2015

      Seminar SoftTransport - 29.01.2015- Piatra Neamț

      Data: 15/02/2015 09:37, Creat de: Administrator

       In data de 29.01.2015  a avut loc la Piatra Neamț, Hotel Central Plaza un seminar cu tema "SoftTransport, mai mult decat o APLICATIE, o metoda de organizare in TRANSPORT".  La seminar au participat un numar de aproximativ 30 de firme de transport marfa din zona.

      Seminarul a fost interactiv, organizatorii primind o multime de intrebari si sugestii din partea participantilor.   

      Seminar SoftTransport - 29.01.2015- Piatra Neamț
      Seminar SoftTransport - 29.01.2015- Piatra Neamț
      Seminar SoftTransport - 29.01.2015- Piatra Neamț

      S-a lansat versiunea 1.2 a aprogramului Soft Transport

      Data: 15/02/2015 09:37, Creat de: Administrator

       În 03 februarie 2015 s-a lansat noua versiune 1.2 a programului SoftTransport.

      S-a lansat versiunea 1.2 a aprogramului Soft Transport

      Lansarea aplicatiei SoftTransport - Cluj Napoca- Gala Premiilor Tranzit, oct. 2014

      Data: 18/02/2015 17:21, Creat de: Stefan Racsak

      Soft Transport a fost lansat cu succes la "Gala Premiilor Tranzit" de la Cluj-Napoca pe data de 17 octombrie 2014.

      Lansarea aplicatiei SoftTransport - Cluj Napoca- Gala Premiilor Tranzit, oct. 2014

      Soft-Transport

      Data: 14/02/2015 17:30, Creat de: Ioana Csengeri

      destinat transportatorilor, celor care administreaza ca si resurse principale ale activitatii lor camioane, remorci și șoferi

      ușurează foate mult activitatea de dispecerat într-o firmă de transport

      deși poate analiza trecutul, programul este orientat pe PREZENT