Soft-Transport - un pas către VIITOR !

Ce este Soft-Transport ?

Soft-Transport este o aplicație software destinată domeniului transportului, în special transportului rutier de mărfuri. Ea este concepută și implementată de o echipă interdisciplinară cu vastă experiență în acest domeniu (de peste 20 de ani).

Aduce expertiză și multe beneficii companiilor și utilizatorilor săi, în ce privește operarea activităților zilnice de transport, precum și rapoarte complexe și relevante printr-un simplu click.

Domeniul transportului este unul cu multe provocări și evidențe complicate și stufoase. Soft-Transport face ca totul să fie mai simplu și mai precis în dispecerat, managementul flotei auto, contabilitate primară, evidență personal, calcul consum carburanți (FAZ), evidență documente transport (CMR-uri) etc.

Aplicația este dedicată transportatorilor și caselor de expediție sau companiilor care dețin o flotă auto proprie. Ea poate achiziționată sub forma unui pachet tip abonament anual sau pe viață (pentru totdeauna). Echipa Soft-Transport apreciază foarte mult transparența, așa încât vă invităm să analizați oferta noastră de preț în meniu la rubrica Prețuri !

De ce ați achiziționa un astfel de produs ?

Pentru a întări CONTROLUL în interiorul firmei.
Pentru a obține RĂSPUNSURI rapide și relevante la chestiunile esențiale.
Pentru a ușura MUNCA în toate compartimentele firmei.
Pentru a evita PROBLEMELE.
Pentru a reduce COSTURILE.
Pentru a crește PROFITUL.
Pentru că investiția nu e mare, însă beneficiile sunt ENORME !

Despre noi mai pe larg

  • Ce oferă SoftTransport ?

    Soft Transport este o aplicație dedicată transportatorilor. Ea este gândită pentru a fi folosită în primul rand de dispecerii unei firme de transport. Citește mai mult.

  • Ce presupune implementarea ?

    Implementarea soluției pe care v-o propune SoftTransport nu este complicată. Tot ce aveți nevoie se rezumă la câteva lucruri. Citește mai mult.

  • Ce avantaje vă aduce ?

    Amortizarea investiției pe care vă invităm să o faceți va fi foarte rapidă datorită multiplelor avantaje pe care programul vi le aduce. Citește mai mult.

Ce spun utilizatorii despre aplicație

Sunteți gata să lucrăm împreună ?

Contactați-ne