Tema de astăzi: DOCUMENTELE de la BORDUL VEHICULULUI, dar nu doar de la bord, ci și din birou – acele documente fără de care nu putem efectua un transport în legalitate!

Este evident, că trebuie să avem un talon, o copie conformă la bordul vehiculului. Dacă vorbim de autovehicul (capul tractor sau camion) ar trebui să avem și o copie după polița Casco sau RCA și toate aceste documente, în mod normal, ar trebui să le găsim rapid, puse undeva într-un dosar în cadrul birourilor pentru că nu se știe când avem nevoie de un astfel de document sau o copie după acesta.

Atunci când numărul de mașini este în creștere, situația documentelor devine mai stufoasă, mai complicată, iar pentru evidența acestor documente trebuie imaginate mai multe metode sau mai multe sisteme de organizare.

Am să vă arăt în Soft Transport cât de repede și în ce mod ajungem să obținem documentele sau copii după documentele vehiculului.

De pe oricare din paginile Soft Transport, unde ai o menționat un număr de camion, de exemplu - BH36BTR, orice click pe acel camion deschide fișa acestuia. O fisă care cuprinde informații despre acel camion de la Marca, Model, an fabricație, dimensiuni, valabilități etc

În partea de jos a fișei mai sus menționată există un buton care se numește '' Documente''.

Facem click pe acest buton și automat programul deschide pe o altă pagină Lista de Documente încărcate pentru acel vehicul (salvate Google Drive, undeva în Clouds, pentru că pot fi voluminoase), dar pe care programul le recunoaște și sunt foarte simplu de accesat. Fac click pe unul dintre acestea, de exemplu '' Talonul '', și vom putea vizualiza fisierul PDF cu talonul mașinii respective.

Fișierele se pot descărca, tipări, pot face ce doresc cu ele!

La fel putem proceda și pentru remorci.

Făcând click pe numărul de înmatriculare al unei remorci, de deschide fișa remorcii, cu toate informațiile legate de remorcă, inclusiv valabilități. Mergem la butonul de documente, astfel vom obține o referință extrem de rapidă pentru documentele încărcate pentru această remorcă.

Aceste documente se pot încărca (de regulă) de șeful de autcoloană sau de persoana responsabilă cu înregistrarea pentru prima dată a remorcii în baza de date, chiar și de manager, de cine se dorește, de cine face acest lucru la dumneavoastră în firmă.

Acestea fiind spuse, am ajuns și la provocarea zilei, către managerii de transport:

Vă provoc să inițiați un control de 2 minute, practic atât ar trebui să ia, rămâne să notați dumneavoastră cât timp vă ia. Ce aveți de făcut este să cereți șefului de autocoloană documentele pentru un anumit număr de înmatriculare. Vedeți cât de repede el sau altcineva din firmă vi le obține!

Eu vă doresc mult succes dragi prieteni!

Toate cele bune până la o nouă întâlnire!

Înregistrarea de pe YouTube a pastilei:

https://youtu.be/n3_rqBjEdZg

Introduceţi un comentariu