Bună ziua dragi prieteni și bine ați revenit la Pastila de (Soft) Transport, spre sănătatea bineînțeles a noastră, a tuturor transportatorilor !

De câte ori nu vi s-a întâmplat ca manageri să auziți scuze de genul „Mie nu mi-a spus nimeni!” , “N-am știut !”, “Nu am fost informat!” . Uneori era adevărat, iar alteori nu! Dar nu aveai cum să mai verifici dacă schimbul de informații între angajații tăi a avut sau nu loc.

Tocmai de aceea vă propun astăzi tema: MESAGERIA INTERNĂ în Soft Transport!

Este o modalitate de a comunica, între (toți) angajații unei firme de transport care folosesc aplicația Soft Transport. Toți angajații pot, și noi recomandăm acest lucru, să aibă propriul cont în aplicație, accesibil în baza unui Nume utilizator și a unei Parole.

Comunicarea prin mesageria internă este facilă, la îndemână, este instantă, de la mine către colega mea '' Beti'', de exemplu.

În același timp mesajele nu pot fi șterse, odată un mesaj transmis, mai ales că managerul îl poate vizualiza , responsabilizează atât expeditorul mesajului cât și receptorul mesajului și astfel poate să ajute la a fi tratat cu seriozitate, așa cum ar trebui să tratăm orice schimb de informații la nivelul firmelor noastre.

Mesageria Internă în Soft-Transport este un mic utilitar, îl găsim în partea dreaptă sus a ecranului, alături de celelalte utilitare. Are și o tastă rapidă pentru accesare, Ctrl+8.

De exemplu, în contul unui dispecer, în mesageria lui internă se vad suficient de clar mesajele pe care dispecerul le-a primit în mod automat de la șofer.

Așadar, șoferul care folosește contul de șofer al Soft-Transport, în momentul în care a început să încarce o mașină, dispecerul primește un astfel de mesaj: am început să încarc de exemplu BH78BTR, am ajuns la descărcat, am ajuns la încărcat la o altă locație, etc..

Un alt exemplu: un șofer ''Adrian'', îi spune dispecerului, că a alimentat rezervorul plin, numărul de camion, km bord, litri alimentați ș.a.m.d.

În Mesageria Internă mesajele se pot căuta, partea de sus fiind dedicată filtrelor. Se poate căuta după o anumită perioadă, după un anumit cuvânt, după ID-ul comenzii sau după utilizatorul care sau către care a fost transmis mesajul.

Aceste mesaje nu se șterg, rămân acolo atâta timp cât folosiți Soft-Transport și aveți Baza de date!

Mesajele nu vin doar de la șoferi, vin și de la alte departamente. De exemplu, dacă introducem la căutare cuvântul cantină (pentru că firma noastră are o cantină), ieri am primit un mesaj: ''Până la ora 11:00am se poate servi salata''.

Cum trimitem un astfel de mesaj?

Este foarte simplu. Am să stabilesc către cine vreau să trimit un mesaj, completez textul mesajului și apăs butonul de Trimitere.

Pot să trimit mesajul doar lui ''Marius'' sau la toți utilizatorii, exceptându-l pe ''Marius'' (dacă aleg opțiunea ''diferit'').

Dupa trimitere se afișează Mesajul a fost expediat cu succes, și se poate revedea oricând la rubrica ''Mesaje Trimise''. Semnul de exclamare alăturat fiecarui mesaj ne arată că mesajul nu a fost citit încă de destinatar. Dacă mesajul a fost receptionat și citit în dreapta lui va apărea o bifă verde!

Evident, aceste mesaje primite sau trimise, la nivelul întregii firme, se cumulează într-o bază de date, iar Lista acestor mesaje este disponibila din contul de manager, unde putem filtra atât după expeditor, cât și după destinatar, putem căuta după perioadă, cuvinte cheie, ș.a.m.d.

În acest fel putem să verificăm ce se comunică între angajații noștri, mai ales ce se comunică din punct de vedere profesional, acest lucru ne interesează în mod special.

Sper că v-am convins de importanța și utilitatea Mesageriei Interne, și îmi permit să vă lansez o mică provocare!

S-ar putea să nu aveți o mesagerie internă, mai ales dacă nu folosiți încă Soft Transport sau aveți una pe bucățele. Provocarea mea este să o identificați, mai precis să răspundeți la întrebarea:

De unde stiți cine și ce schimburi de informații profesionale au făcut?

    Spor la mesaje, dragi prieteni!

    Link-ul cu înregistrarea Pastilei:

    https://youtu.be/YELvCoqZJFU

    Introduceţi un comentariu